Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odstąpię salę weselną! |
Odstąpię salę weselną 24.06.2017r. Sala Anielskie Wzgórze w Starych Kupiskach. Dodatkowo jakby był ktoś zainteresowany my również zarezerwowany zespół. Zapraszam. Tel: 793252218
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odstąpię salę weselną! |
a co się stało?
|
|
rzucila za chlanie? przyjedz do mnie u mnie pijaki maja zatrudnienie, poracujesz w rowie 5 lat i dowiesz sie jaki jestes (...)
|
|
na 100 % za chlanie
|
|
Za chlanie mur beton. ..................
|
|
,a nie wiadomo kto pisał może to on -rzucił babe bo nie chciał iść pod pantofel :)
|
|
idzie lato chlopie kto zdrowy rzuca dioope w takie samotne i smutne dni? trzeba miec szybka reke zeby takie reczy robic
|
|
komuś w życiu nie wyszło a Wy macie bekę , ale pewnie poszło o chlanie
|
|
no co koorwa tez mialem sie juz nie zenic i kazdy mial mnie w doopie i to w tamtym roku i cooo trzeba byc ciota zeby pozwolic na roozpiierrrdol dokonca bylem twardy i mam zone corke, prace, 500+ i jeeebacc biede koorwa.. takze gosciu nie poddawaj sie, bierz to alko co zostalo i idź do tej szpary pogadac a jak nie to za lep i tez gadac ja mam gadane i bylo mi dane, zawsze mam gadane i mam wtyyjebaneee zdrowo na doopy hahahaha ale ahahaha xcewcerwvtyrgegvbbvber
|
|
a bez tych 500 dalej biede byś klepał....
|
|
Hehe:) rozczaruje Was :D wybraliśmy po prostu inny termin :D
|
|
To mądre podejście do tematu zamawiać salę,zespół a potem zmieniać termin,po zmianie terminu okaże się że lepiej układało się przed ślubem jak po i trzeba wziąść rozwód
|
|
Sprawa jest już nieaktualna. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |