Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PKS Łomża - Lublin i odwrotnie. Działa? |
Ktoś jeździ? W ogóle takie połączenie jest? Mam na myśli Łomża - Lublin. W stronę do Łomży też by się przydało, tj Lublin - Łomża. Ktoś coś wie? :) ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PKS Łomża - Lublin i odwrotnie. Działa? |
Jest połączenie, śmiało. ---------------------------------------------
|
|
@dvw - sęk w tym, że e-podróżnik lubi płatać figle, dlatego wolę się zapytać. Wiem, że na stronie PKS Łomża widnieje Lublin, tylko równie ważne jest czy jest także przejazd powrotny. ;)
|
|
jaki byłby sens puszczać autobus tylko w jedna stronę by w drugą wracał na pusto? :-/
|
|
nie to jest połączenie z przesiadką np. do pociągu. To najlepiej zadzwoń na dworzec, info z pierwszej reki. ---------------------------------------------
|
|
zawsze można kombinowac, jechac do w-wy, a potem na lublin, itp. ---------------------------------------------
|
|
Dodzwoniłem się, nie ma. W każdym razie dzięki za pomoc :) ;)
|
|
oszusci :d ---------------------------------------------
|
|
Z Łomży do Lublina autobus odjeżdża o 13:05, ale poza wakacjami kursuje tylko w niedzielę. Kurs relacji Giżycko - Lublin. Przewoźnik: LLA (Lubelskie Linie Autobusowe) Powrót z Lublina, wyjazd: o 7:30. W Łomży o 13:18. Kursuje tylko w piątki. Relacja: Lublin - Giżycko. Przewoźnik LLA Wystarczy pogrzebać w necie Grzegorz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |