Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Psychiatra |
Ktoś leczył się u Ireny Dworakowskiej jest dobrym lekarzem psychiatrą.Czy kogoś wyleczyła 100 procent.Czekam na konkretne odpowiedzi i przepraszam złe napisanie pytania.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Psychiatra |
Ja chodziłam do tej Pani. Jest bardzo miła, można z nią swobodnie rozmawiać. Nie wiem na co chorujesz, ale w niektórych przypadkach same leki nie pomogą. Czasem jest potrzebna całkowita zmiana myślenia i w tym pomaga psychoterapeuta. Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Każdy lekarz jest miły jak dostanie podarunek albo w kieszeń
|
|
A o czym myślisz powiedz .
|
|
Ja nie płaciłam za wizyty, bo ta Pani przyjmuje w PZP w szpitalu Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Zawsze znajdzie się taki debil jak shadowrun, który sądzi, ze jest śmieszny. W necie odważny i hardy a, jak brzuszek boli albo dziecko choruje to jak pies parszywy skomle przed gabinetem i nie wiek jak lekarza w du..ą całować, żeby się bardziej podlizać. Weź ty lepiej pacanie zamknij gębę jak nie masz nic do powiedzenia. Człowiek pyta poważnie i oczekuje poważnej odpowiedzi a nie wypocin kabotyna. Milton
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |