Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie kupujecie oryginalne ubrania? |
Hej. Gdzie kupujecie ubrania marek takich jak Calvin Klein, Armani, Hilfiger? Tutaj na miejscu nie udało mi się jeszcze nigdzie ich dorwać. Chyba, że nie wiem o istnieniu jakiegoś sklepu..?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie kupujecie oryginalne ubrania? |
napisz gdzie, już nie bądź taka tajemnicza :D
|
|
Odpowiedz na pytanie:GDZIE? Zazwyczaj kupuje sie w sklepie,allegro,itd.
|
|
Ja nie kupuje, szkoda kasy na takie drogie szmatki. Nie rozumiem ludzi, którzy mają świra na punkcie marek i niczego nie są w stanie na siebie założyć, o ile nie ma metki znanego na całym świecie projektanta.
|
|
Oryginalne jedynie na zamówienie w zakładzie krawieckim.
|
|
Ja z tych co zamawiam internetowo. Nie chce mi się jeździć nie wiadomo gdzie. Nawet jakbym miała centrum handlowe z topowymi markami pod samym domem, to i tak pewnie bym zamawiała sobie dostawę kurierem. Wiele kłopotu to oszczędza i w ciągu 14 dni w świetle prawa można zawsze zwrócić towar. @ zamyślony w zakładzie krawieckim to co najwyżej mogę sukienkę zwęzić :P Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne… Tylko dziś jest twoje.
|
|
Ja bym się bała zamówić przez sieć droższych rzeczy… skąd pewność, że w ogóle są oryginalne? Na Allegro nie brakuje przekrętów. Pisza jedno, wysyłają coś zupełnie innego.
|
|
No właśnie… też jestem trochę w kropce, bo podjechać to kawał drogi trzeba by było do większego miasta. Nie chcę kupować byle czego. w H&Mie i innych tańszych sieciówkach jakość spadła na łeb na szyję. Jak ktoś lubi wymieniać co sezon ubrania to ok., mnie nie bardzo stać.
|
|
Jakie tam one oryginalne? Przeważnie to tanie podróby z Chin, Tajlandii czy innej Indonesii. Albo made in Ząbki.
|
|
Ooo, a myślałam, że wykopałam żyłę złota odnajdując Royal Shop, a tu proszę! :D Też oczywiście mogę ich polecić, dopiero co odbierałam kolejną paczkę od nich. Jeszcze nigdy nie byłam niezadowolona. Jakość super, a w razie wątpliwości bardzo szybko odpisują na maile. Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne… Tylko dziś jest twoje.
|
|
kupilas nike za 100 czy 150zl i wierzylas ze to oryginaly?
|
|
A ja za punkt honoru obrazem sobie nie noszenie ciuchów z metkami. Co ja k...słup ogłoszeniowy jestem. Za reklamę się płaci. Niech poszukują sobie frajerów z radością noszących naszywki
|
|
a są jakies nie oryginalne?
|
|
A ja kupuje w tanich sklepach i mam pewnosc ze sa orginalne z zagabanicy i sa tanie Polecam nasze lomzynskie sklepy z tania odzieza jest naprawde z czego wybrac
|
|
Spadaj mendo trollowac do Malborka
|
|
Ja w ogóle nie kupuję ubrań tych marek, o które pytasz.
|
|
W używakach pełno jest oryginalnych ciuchów w bardzo dobrym stanie
|
|
Oryginał na pewno lepszy jakościowo,wiem na przykładzie takich firm jak:Hollister,Aeropostale.Ale w Łomży tego nie znajdziesz.
|
|
Oryginał droższy, ale dłużej służy. Nie kupuje podróbek.
|
|
Hm, a powiedzcie mi, ale tak od serca, co Wam dają te marki? Przecież to tylko renoma wśród znajomych.. Może i jakość dobra, ale da się kupić porządną odzież o połowę co najmniej taniej. Nie rozumiem tego szału, naprawdę. To, że ma sie adidasa na przykład, nie sprawi, że jest się lepszym człowiekiem ;). Zresztą zastanówcie się, ile kosztuje wyprodukowanie jednej sztuki odzieży, a ile wy płacicie za markę.. Dlatego ja kupuję w takich sklepach , gdzie wiem, że dostanę coś mocnego, za niewygórowaną cenę. Adi ;)
|
|
Ej, a kupujecie na Aliexpres? Bo czasem ceny wyglądają w porządku, ale nigdy nie wiadomo jak kwestia jakości. I mam wrażenie, że jak się dobrze poszuka, to oryginalny towar w dobrej cenie można trafić nawet u nas, bez ryzyka że przyjdzie bluza AdidOOs z 5 paskami :)
|
|
Uwielbiam markę Calvin Klein. Bluza to najlepszy zakup jakiego dokonałem :) Polecam Wam też! ubierzsie.com/calvin-klein
|
|
spadaj trollu
|
|
Kupuję rzecz jasna w necie i staram się żeby to były markowe ubrania mimo że są drogie. Kiedyś jednak dostałam ewidentną podróbkę i od tego czasu mam ubezpieczone wszystkie transakcje online w banku Raiffeisen. Teraz choćby i potop to mnie nie rusza. :D
|
|
chińskie koszulki
|
|
Admin ty chyba coś masz z tego że nie blokuje szczęście IP tych co wrzucają reklamy ?
|
|
Ja zawsze kupuje w https://www.rabatem.pl/kategoria-Zdrowie-i-Sport Mają duży wybór i mnóstwo promocji. :)
|
|
Klaudia a ja odradzam każdemu kupowanie w bieda firemkach których nie stać na profesjonalną reklamę tylko na trolli by je zachwalali. Jaka reklama taki towar.
|
|
Zdecydowanie odradzam.
|
|
Ta moda jak dresowa jak u kiepskiego ciekawe czy mają tą zieleń.
|
|
kto korzystał z bonprix to wie że towar jest - delikatnie mówiąc - mocno średniej jakości
|
|
Akurat gazeta olsztyńska jest wyznacznikiem mody hahaha
|
|
Uwielbiam to stock hurt Polska WOW, to świetne miejsce na hurtowe zamawianie ubrań. Dla mojej firmy jest to właściwa opcja dla mnie osobiście. Można z nimi bezpiecznie współpracować, a ceny tam są adekwatne.
|
|
Najlepiej w internecie :)
|
|
Haliszka
|
|
Jakie ubrania/marki tam kupujesz?
|
|
Ja odzież sportową kupuję tylko polskiej marki Moove Wear. Kombinezony fitness https://moovewear.com/kategoria/kombinezony-sportowe/ są niesamowite. Wysokiej jakości materiał, ładnie przylega nie roluje się. Polecam !
|
|
Też jestem zdania, że lepiej kupować raz odzież, która jest lepsza, niż co chwilę wydawać pieniądze. Mąż ubiera się w sklepie internetowym Ombre. Polska marka. Ubrania różnorodne, ciekawe, dobrze wykonane, można zrobić naprawdę różne stylizacje i na pewno będziemy się w nich czuć po prostu komfortowo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |