czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zespól kanału Guyona. Ktoś operował?

Czy ktoś operował zespół kanału guyona? Potrzebuje lekarza od tego schorzenia najlepiej z białegostoku lub samego podlaskiego. Piszcie i podawajcie namiary

TURBO

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zespól kanału Guyona. Ktoś operował?

Pogadam ze szwagrem może w wolnej chwili machnie.

Oj chyba ty masz inne schorzenie że co dzień zadajesz nowe pytania nie bacząc na to co ci dobrzy ludzie podpowiadają? Żarty robisz albo ktoś od psychiki ci potrzebny?

A ty może bys pomyślał że może nie stać człowieka na prywatny zabieg za kosmiczne pieniądze a stad takie zainteresowanie. Zamiast kogoś pochopnie krytykować i osądzać to lepiej zajmij się sobą zamiast kierować ludzi do psychologów bo sprawiasz wrażenie osoby samolubnej i egoistycznego cwaniura co zajęcia w życiu nie ma i udowadnia swoją glupote na forum. Jeśli wydaje ci się że jesteś madry to masz rację! Tylko ci się wydaje!

TURBO

a nei moze to byc lekarz z innego miasta?

Pisałem Ci w Twoim poprzednim wątku na ten temat o CKR Konstancin.
Dodam tylko dla wyjaśnienia wątpliwości w związku z brakiem precyzji z mojej strony:
- operacja była finansowana przez NFZ;
- oczekiwanie w kolejce na termin operacji to półtorej roku.

Życzę zdrowia i pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org