Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DO WSZYSTKICH DZIECI Z OSTRA FANTAZJA I TIK TAKIEM ZAMIAST MOZGU |
SKONCZCIE ZAWALAC FORUM SMIESZNYMI TEKSTAMI TYPU: WSZYSCY NA BIALYSTOK, ALBO TO NAJWAZNIEJSZY MECZ W MOIM ZYCIU. I TAK NIKT Z WAS TAM NIE POJEDZIE BO SIE ZE STRACHU POSRA. A JAK POJEDZIE TO BEDZIE SIEDZIAL W KACIKU TAK ZEBY NIKOGO NIE URAZIC!!!!!!!! A JAK KOMUS ZYCIE NIE MILE TO W LOMZY TEZ SA MIEJSCA ATRAKCYJNE GDZIE MOZNA SIE NABAWIC KALECTWA. OJJJJJJJ DZIECI DZIECI....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DO WSZYSTKICH DZIECI Z OSTRA FANTAZJA I TIK TAKIEM ZAMIAST MOZGU |
a ile ty masz lat . . . . krytyczny dzieciaku
|
|
Capslock ci sie, k.urwa, popsuł ??? Naturalnie ty PAWELLOMZA, pierwszy chuliganie Ziemi Lomzynskiej, już się zapisałes na Krótkiej i jedziesz na wyjazd do Białegostoku...
|
|
wraz z nadejsciem szkoly rodzice powinni Wam wszystkim przyciac dostep do netu
|
|
hahaha dobre set zgadzam sie z Toba w 100%;) ____ ^_^
|
|
|
|
Matko, dlaczego juz na Pierwsza Komunie nie daja zegarkow albo rowerow? Jebac dzieci Neostrady! ps. Wszyscy do Bialegostoku - to bedzie najwazniejszy mecz w Waszym zyciu! Idea warta krwi
|
|
i pewnie ostatni zarazem
|
|
Cos mi sie wydaje, ze niezle z was leszcze. Co wy wiecie o honorze... Dobrze, ze nie zyjemy np. w czasie okupacji, bo z takimi wojownikami jak set to bysmy wszyscy od razu do niewoli trafili... Idea warta krwi
|
|
Tak tak dzieci neostrady każdy nie od dziś wie że NEOSTRADA to SZAJS a nie net. A co do wyjazdów kto chce jechać ten niech jedzie ale puzniej żadnych pretensji do tych co biorą : "czemu was nie było jak mnie bili ... ha " A co do wojny to w dzisiejszych czasach półowa to by się chowali z modemem po piwnicach żeby nie ukradli feszyści .
|
|
porownywanie prawdziwej wojny do kibolki jest zalosne i niesmaczne a co do honoru to od stuleci termin ten sie dewaluuje kiedys to byl rycerz przeciw rycerzowi na udeptanej ziemi teraz wyglada na to ze jest to zwykle okladanie sie po mordach nie baczac na niewinnych postronnych kpina
|
|
Autor: Bartes (---.lom.vectranet.pl) Data: 28-08-06 22:58 Tak tak dzieci neostrady każdy nie od dziś wie że NEOSTRADA to SZAJS a nie net. Bartes z twojej wypowiedzi odniosłem wrażenie ze nie do końca rozumiesz chyba określenie "dzieci neostrady" nie chodzi tu o sama jakoś połączenia ale o ludzi którzy z niej korzystają. Dokładnie rzecz ujmując to dzieci które otrzymały stały dostęp do internetu dzięki promocjom i szerokiemu dostępowi technicznemu neostrady (choc nie są to wcale takie wielkie promocje) ale także każdy bachor który ma internet dzięki innemu operatorowi i wypisuje rzeczy bez sensu na forach zaśmiecając je. Krótko podsumowując nie trzeba mieć neostrady żeby być DZIECKIEM NEOSTRADY. Mam nadziej ze choć troszkę udało mi się wyjaśnić co to znaczy. pozdrawiam
|
|
O Boshe co ten świat nie wymyśli jakieś dzieci neostrady stopGG i co jeszcze rozumiem STOP PIS . No ja tu nie widze dzieci jak narazie a z neostrady to zazwyczaj jakieś pedofile kożystają ... A tak pozatym ToMek25 wymień mi ile jest dzieci na tym forum . Ja mam nowo kategorie .......PEDOFILOM STOP NA FORUM! .......
|
|
Czy mecze są od solów ?! Chyba już nikt nie widzi tego ducha walki !!! Kibice zamiast kibicować na meczu wciągają fetę żeby łeb komuś rozbić ...
|
|
"boshe" zalicza sie do slownika DN.
|
|
popek94, set, PAWELLOMZA: nie podoba się wam i was to nie interesuje, to się nie wypowiadajcie i nie zakładajcie takich tematów. Kto chce, ten jedzie, kto nie bo się boi to jego sprawa. Widzę, że kompletnie nie znacie obecnych realiów i dalej żyjecie w świecie mitów TVN-u, Wyborczej czy Faktu. Kto się uważa za kibica ŁKS-u, powinien być na tym wyjeździe! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
PAWELLOMZA masz trzymaj : Wklej se pod nick albo zeskanuj wydrukuj i przylep se na plecy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |