Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Neurochirurg a kanal guyona poszukiwany |
Witam . Pilnie potrzebuje pomocy dobrego neurochirurga. Chodzi o to że mam zablokowany kanal guyona w nadgarstku prawej reki i lewej tez. Dretwienie rak i oslabienie rak. Pilnie potrzebuje dobrego neurochirurga który by się tym zajal może ktoś miał coś podobnego albo ma namiary na dobrego speca z tej dziedziny. Lomzynskim chirurgom dziękuję. TURBO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Neurochirurg a kanal guyona poszukiwany |
proponuję dr Kruszewskiego Wys. Maz.
|
|
proponuje lekarza z otwocka dr. Klich Maciej mam i nr tel
|
|
Witam moglbys podac namiary na tego lekarza TURBO
|
|
W Warszawie przyjmuje super fachowiec znany w Polsce i USA, Profesor Mirosław Ząbek. Poczytaj to się dowiesz, kliknij w gogle jego nazwisko. Tam też dowiesz się gdzie przyjmuje i jak do niego trafić.
|
|
Polecam dr. Leszek Jung z Centrum Kompleksowej Rehabilitacji w Konstancinie przy ul. Gąsiorowskiego 12/14 tel. 227564809 227563260 516123748 Potrzebne dane w stronie: http://ckr.pl Byłem tam operowany przez tego lekarza. Podobne objawy - groził niedowład ręki. Wyśmienity personel. Sama operacja odbyła się na zasadzie chirurgii jednego dnia. Teraz jest super (na ile jest to możliwe). Operacja nie przywróci pełnej sprawności ręki w zależności od uszkodzeń nerwu, ale skutecznie powstrzymuje do końca życia. Jeszcze raz gorąco poddaje pod rozwagę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |