Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaka restauracja na kolację przy świecach |
W tym tygodniu będzie trzecia rocznica mojego ślubu i chciałbym żonie zrobić niespodzianke. Jaki lokal polecicie na terenie Łomży na kolację przy świecach. Chciałbym żeby było elegancko, nastrojowo no i oczywiście smacznie. Z góry dzięki za propozycje. Siimax ---------------------- The truth is what you believe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaka restauracja na kolację przy świecach |
smacznie i nastrojowo raczej nie da się tego pogodzić. jak bedzie smacznie to nie nastrojowo.według mnie smacznie jest w yam cafe i oberży pod baranem.a nastrojowo to napewno w baranowskim. akapulko12
|
|
Retro Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
Yam cafe - byłam tam kilka razy, kiedy odwiedziłam moje rodzine miasto i jest tam rzeczywiście smaczne, ładnie podane jedzonko. polecam
|
|
Polecam: Karczma P. Kurpiewskiego w Chojnach Młodych przy CPN Smaczne potrawy, czysto, atmosfera przyjemna gergely
|
|
RETRO ! ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Kolego dresiarską Yamę sobie odpuść... Ja polecam "Karczmę pod Topolami" w Konopkach na trasie do Śniadowa. Co prawda nie w Łomży, lecz to tylko parę kilometrów, więc chyba żaden kłopot. Naprawdę niepowtarzalny klimat (wiem - widziałem jak było w walentynki). Kominek,m stonowana muzyka i coś extra dla podniebienia.
|
|
ja goraco polecam restauracje Cztery Pory Roku:) super jedzonko, elegancko podane, mila obsluga a i wina maja bardzo dobre:)
|
|
Retro- na pewno nastrojowo. czy smacznie? Kwestia gustu. Mały wybór dań. Obsługa niemrawa, a to zapomina przynieść popielniczkę, a to rozleje ci herbatę na stół. Oberża pod Baranem ( czy jak jej tam)- nie bardzo nastrojowo IMHO. Kelnerzy powinni raczej chadzać w konduktach pogrzebowych niż obsługiwać klientów. Trzeba sie nastawić na dłuuuugie czekanie na jedzenie. Jedzenie IMHO kiepskie (kilka razy zdażyło mi się dostać niedopieczone mięso i raz niedogotowane ziemniaki). To wszystko plus wysokie ceny. Ktoś już wspomniał, że nie da się pogodzić dobrego jedzenia i "nastroju". Podpisuję się pod tym. i dodam do tego jeszce obsługę, którą w większości lokali pozostawia wiele do życzenia.
|
|
eM: o tak, Cztery Pory Roku to jest to. Obsługa profesjonalna, jedzenie niezłe. A i chyba dość nastrojowo.
|
|
polecam RETRO. super obsluga, bardzo mila i a co najwazniejszedba o klijenta. monu w prawdzie jeszcze nie jest zbyt duze ale mozna naprawde smacnei zjesc. jest tam niesamowity klimat. muzyka i dekoracje przenosza kilkadziesiat lat do tylu. rewelacja. w dodatku lada moment bedzie tam mozna wynajac pokoj. niestety jeszcze nic nei wiem o cenie ani o standarcie.
|
|
Pod Topolami lub jeszcze lepiej w Kiermusach (tylko weź sporo kasy bo jest drogo).
|
|
Sporo ludzików podaje lokal o nazwie RETRO. Czy ktoś może podać namiary gdzie to jest ? Dzięki wielkie ---------------------- The truth is what you believe.
|
|
Retro na Nowogrodzkiej, po lewej stronie w starym zabytkowym budynku (prawie koniec miasta). Byłam tam w ubiegłym tyg. po raz pierwszy, taki zbieg okoliczności z okazji rocznicy ślubu-mąż mi zrobił niespodziankę:) Menu faktycznie dość ubogie, ale można coś wybrać. Co najważniejsze bardzo dobre. maggie:)
|
|
Pod baranem o mały wlos nie puścilem pawia,jak mi się kawał słoniny w gulaszu trafil.Ceny kosmos... Polecam topole ,jężdżę tam od lat.Jest klimat i ceny w miarę.
|
|
ja osobiście polacam 2 miejsca: 1. Retro- ciekawy wystroj, ma swój klimat, mila obsługa i dobre jedzenie 2. Karczma pod topolami- jedzenie pierwsza klasa i romantyczna oprawa. szkoda tylko, ze jest dośc daleko :( dream on
|
|
kiermusy ale nie drooooooooogo jak cholera..... a na nocke po kolacji polecam chate bartnika ;) pelen wypas :)
|
|
Nie ma to jak facet sam przyrządzi kobiecie wystawną kolacyjkę w domu :) Sama bym tak chciała. Zapraszam: http://lomza.go.pl
|
|
Nie ma to jak facet sam przyrządzi kobiecie wystawną kolacyjkę w domu :) Sama bym tak chciała. Zapraszam: http://lomza.go.pl
|
|
Prawda jest taka, że jeśli chcemy pobyć z bliską naszemu sercu osobą, to najlepiej zabrać ją na wycieczkę np. do Krakowa. Można tam spędzić romantyczny weekend i nie wydać zbyt wiele. Nie trzeba wychodzić z apartamentu, żeby się najeść. Na tej stronie można bowiem zamówić pizzę oraz inne dania z dostawą na wskazany adres.
|
|
Maras cioto spadaj z tą reklamą
|
|
restatracja w Chojnach przy Orlenie POLECAM
|