Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pralnia w lomzy na dawnym placu Niepodleglosci |
zaniosłem garnitur do prania z normalnymi śladami użytkowania a zwrócono mi garnitur z plamami z atramentu a na dodatek pognieciony wiec uważajcie i noście swoje ubrania gdzieś do innej pralni ..... pozdrawiam jeszcze raz uwaga na swoje ciuszki ;p;p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pralnia w lomzy na dawnym placu Niepodleglosci |
najlepsza pralnia jest na Niemcewicza, obok banku PKO BP :)
|
|
a może to nie był już Twój garnitur:)
|
|
a ta pralnia na niemcewicza nie została zlikwidowana? co do pralni na placu niepodległości to nie mam zastrzeżeń lecz te panie co tam pracują mogłyby być milsze ;P
|
|
Korzystałem z tej pralni nie mam żadnych zastrzeżeń , jest najlepsza w Łomży reszta chałturzy poleca usługi tej pralni
|
|
Jeślibys w takim stężeniu chemii w powietrzu popracował jak one to i ty byś nie był taki miły.
|
|
też nosiłem płaszzcz do czyszczenia i bez zastrzeżeń ale wiadomo przypadki chodzą po ludziach mogło się zdażyć
|
|
Pralnia na Niemcewicza najlepsza chyba żartujesz sobie!!!
|
|
a jaki jest koszt czyszczenia garnituru wie ktoś??
|
|
było wyciągnąć długopis z garniaka to byś plam nie miał, w łomży nie ma dobrej pralni chemicznej.
|
|
tez tam prałem zastrzeżeń brak oprócz wspomnianej już obsługi. Gdyby nie była po drodze to drugi raz już bym tam nie poszedł. Ja rozumiem, że chemia i że praca nudna, ale z pretensjami nie wyskakuje się do klienta... ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
ja z tej pralni też nie byłam zadowolona mój żakiet wyglądał źle po praniu był nie wyczyszczony z sierści psiej i miał plamy , a guziki z czarnych zrobiły się szare , co do obsługi to ja bym wymieniła panie tam pracujące bo są nie przyjemne
|
|
Miałam nieprzyjemność byc kiedys obsługiwana przez taka niska pania, poziom jej zachowania wobec klienta jest poprostu żenujacy.
|
|
Czy w mieście powstała w ostatnim czasie jakakolwiek pralnia z dowozem? W sensie - odbierają ciuchy i zwracają czyste do domu? I jeszcze optymalnie z płatnością od kilograma, a nie od pojedynczego ciucha?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |