Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wrozki |
Zna ktos prawdziwe wrozki w naszych okolicach ktore prawde mowia ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wrozki |
hahahaha kazda prawde mowi;) im wiecej dasz, tym wiecej uslyszysz, to co cie interesuje;) okularki zdejmij
|
|
podobno koło jedwabnego jest jakas
|
|
Nie będę się śmiał bo dla mnie to godne współczucia . Każdy wierzy w co chce i nic mi do tego. Zastanawiam się jedynie co kieruje ludźmi do korzystania z tego rodzaju usług ? Chcesz się dowiedzieć co czeka ciebie w przyszłości? Zamiast płacić za słuchanie bzdur, nie lepiej zacząć realizować się rodzinnie, zawodowo… i samemu zadbać o swoją przyszłość? O twojej przyszłości i tak zadecyduje to jak będziesz postępować w teraźniejszości i wiele przypadkowych czynników – jak to w życiu. Oczywiście zrobisz jak zechcesz, niemniej proponuję kupić gazetę z horoskopem skoro już musisz czerpać tajemną wiedzę o przyszłości. Koszt mniejszy a wiedza na tym samym poziomie. Nie odbieraj tego posta jako złośliwości a jedynie jako odrobinę życzliwego zdrowego rozsądku.
|
|
sliter25 bardzo dobrze i fajnie napisałeś. Wielki +
|
|
spliter25 :]
|
|
tak jest kobieta,która mieszka w Jedwabnym...ale ciezko sie dostac-tajemnica ;) znajoma była i wiekszosc jej sie spelnila lub tez wczesniej sie wydarzyla takze jak znasz kogos kto da ci na nia namiary to polecam,a osobiscie wiem ze ciezko zdobyc.
|
|
Jest jedna wróżka w miejscowości Grądy koło Jedwabnego nie byłem więc szczegółów nie znam. Ja chciałbym zapytać was czy znacie jakieś szeptuchy ? Pomijając tą z Orli, może gdzieś bliżej Łomży.
|
|
ta kolo jedwabnego juz nie wrozy od kad zmarl jej maz, bo ciezko chorowal, znam pare osob, ktore u niej bylo i przepowiedziala prawde, nawet czasem ta tragiczna...ale sama nie bylam wiec nic wiecej nie moge powiedziec
|
|
ja tez bylem u tej wrozki z jedwabnego czy tez kolo dokladnie nie pamietam bo to bylo pare lat temu pieniedzy ode mnie wogole nie chciala i to wszystko co powiedziala sie spelnilo
|
|
mi tez zalezy na wizycie u tej kobiety mojeje siostrze tez powiedziala prawde przeszlosci i niektore rzeczy ktore juz sie spelnily wiec tez poprosze o namiary
|
|
coś w tym jest skoro tylu ludzi już mówiło mi, że im się spełniło to, co im wróżka przepowiedziała. Jednak czytałam książkę pt ' Potęga podświadomości" w której było napomknięcie tematu wróżek- wg tej książki my idziemy do wróżki, która tak naprawdę nie zna naszej przyszłosci, aczkolwiek my jesteśmy przekonani, że ona mówi prawdę- my w to wierzymy, przez co nasza podświadomość sprawia, że w jakiś sposób to realizujemy. Bo jeśli w coś bardzo wierzymy to nam się spełnia. Napewno wydaje się Wam to być nierealne, aczkolwiek jeden przykład sprawił, że zaczęłam się nad ty zastanawiać, otóż jeśli bardzo chcemy obudzić się o konkretnej godzinie ( bo macie ważny dzień, a zapomnieliście budzika nastawić) - to nie wiem ilu z Was tak miało, ale ja np tak mam, że się jednak budzę. Wnioskując - wychodzi na to, że jesli w coś bardzo wierzymy i coś bardzo chcemy możemy to osiągnąć- można to odnieść do tych wróżek - bo jestesmy przekonani, że posiada ów kobieta wrodzony dar, wierzymy i jakoś to spełniamy. Nie chcę podważać mocy wróżek, ale to jest tylko moje zdanie. Wspomnę jeszcze o tarocie, który kiedyś układałam i faktycznie wiele rzeczy mi się z tego sprawdziło, jednak gdy wylosowałam kartę śmierć i również to mi się sprawdziło-karty spaliłam - nie polecam - podobno tarot sprowadza złe moce... Mam mieszane uczucia na ten temat, jednak jeśli miałabym możliwość przetestowania możliwości ów wróżek- być może bym spróbowała, więc jak macie jakieś namiary to piszcie.
|
|
w ostrolece podobno jaks jest ale juz nie wrozy podobno prawe zawsze mowila
|
|
słyszałam że na ks anny jest jedna pani która wrózy
|
|
JEST TEZ TAKA JEDNA NA STAFFA KONWY . W 100 % WSZYSTKO SIE SPRAWDZA
|
|
byyyłam u tejze Pani z grad- sprawdzilo sie to co mo powiedziala...przeszłośc również a namiary maaaaaaaaaaaam:) jak wyzej napisane jest- ta Pani juz nie zajmuje się tym ze wzgledu na ostatnie przezycia....
|
|
Wiedźma Semira co dziennie na TVN po północy ch.uja Ci powie, a tą z Jedwabnego to powinni na stosie spalić jak i resztę tych nieczystych mocy diabelskich
|
|
czesio jak grunt tobie pod nogami sie osunie (chociaz tobie tego nie zycze) to JAK KOT Z PECHERZEM BEDZIESZ LATAL :))))))))))ciesz gebe dotad , dopoki mozesz :))) wiem jedno ::: wrozka z B-STOKU URATOWALA MNIE !!!!!!!!!!! bagrmosen
|
|
ciesze gębę bo mam z kogo :D o taki mam ubaw z was i waszego baśniowego świata, Never Ending Story aaaa aaaa aaaa hahahaha
|
|
rozowe okulary , ja ci prawdę powiem : DEBIL jesteś !
|
|
Ona mieszka niedaleko Łomży http://ezowymiar.pl/nasi-eksperci/wrozka-nika/, koleżanka korzystała i była zadowolona.
|
|
w polsacie są wróżki rano czarne ***** i trwam prawde mówią rydzyk trwam z pisem najlepsi wrózbici z polsatu
|
|
Ja tez moge przepowiedziec prawde. A dla sprawdzenia daj swoj dowod i 50zł a powiem jak masz na imie i nazwisko. Dolozysz 50zł to powiem gdzie mieszkasz. Przy mnie Coperfieeld jest mietki.
|
|
https://www.youtube.com/watch?list=PLpuPfUqAC0OXOLP3yu320b7C_SbUOCaVQ&v=1NX3jBSjHC0&feature=player_detailpage Posłuchajcie tego!Wierzcie w Boga on tylko we wszystkim pomoże,tylko trzeba się do niego modlić!!!mi pomógł.CHWAŁA PANU!!!!!!!!!!!!!
|
|
Możesz skorzystać z wróżki online. Ja korzystam z usług tej http://www.wrozka24.com/indywidualna-przepowiednia-2016/ i większość zawsze się sprawdza :)
|
|
jazda do proboszcza a on powinien wiedzieć kto się zajmuje takimi sprawami w diecezji STRANSKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |