Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doradca inwestycyjny |
Poszukuję doradcy inwestycyjnego celem zainwestowania podwyżki emerytury mojej 4,81 zł i małżonki 4,82 zł obie brutto. Dostaliśmy potwierdzające pisma z ZUS-u. Będę wdzięczny za dobrą poradę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doradca inwestycyjny |
zainwestować w lepsze leki. A tak serio to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać z tej podwyżki.
|
|
Moja znajoma dostała rewaloryzację emerytury (tak to się chyba nazywa) o kwotę 3,62 do wartości 1300 zł netto. Powiem szczerze Maćku, że mimo wszystko Ci zazdroszczę. Obawiam się, że niedługo zabraknie kasy w budżecie na wypłaty emerytur. Polityka prorodzinna rządu (500 na dziecko i miliony dla ojca) nie spowoduje zakładanego wyżu demograficznego. Już niebawem zobaczymy pijaną patologię z wózkami na ulicach, zamiast uśmiechniętych emerytów. Po wielu latach Twojej ciężkiej pracy nastąpił czas na dobrą zmianę, czyli podwyżkę, którą właśnie dostałeś ! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
He he he opłata za kupno akcji wynosi średnio od 0,30 - do 0,45 procent jednak nie mniej niż 3 zł , zainwestowanie takiej kwoty jest raczej niemożliwe A tak poważnie , część pieniędzy otrzyma patologia , to prawda ale Polska nie jest zamieszkana przez patologię i na wsparcie rodzin z dziećmi kasa się należy Ps nie mam dzieci w takim wieku aby otrzymywać 500+
|
|
te ,,podwyżki,, dla emerytów to spadek po Poprzednikach, od PiSu dostaną jednorazowy dodatek od 50-400zł w zależności od wys. swiadczenia DiDi
|
|
W ubiegłym roku za poprzedników była podwyżka emerytury o 36 zł.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |