Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BABYLON k/Kolna |
Czy ktos cos wie na temat tego lokalu??? Skaza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BABYLON k/Kolna |
ja wiem ...piwo maja z woda, panienki maja syfilis, a w kiblu nigdy nie ma tasmy... ale w porownaniu do lomzyynskich lokali to i tak rarytas !!
|
|
skaza a co dokładnie Cię interesuje, bo jak widzę cycq zrobił super reklamę dziewczynom łomzyńskim (chociaz podejrzewam że nigdy tam nie był), dlatego że cała obsługa tego lokalu (kelnerki, ochrona) jest z Łomży, łącznie z właścicielem, mimo że od 15 lat mieszka w USA
|
|
i zapomniałem dodać że tam piwo z nalewaka jest Łomża, także cycku najpierw przejedź się tam i zobacz o co chodzi a dopiero potem zabieraj głos, bo takich jak ty naśladowców ptysia na forum już może wystarczy
|
|
a ja się bałem wyjść z samochodu jak tam byłem, pełno łysych pijanych :bujaków: dziwnie się patrzących, co chwila ktoś żyga, ktoś się bije hahahah, pośmiać się można. miejsce przypomina Jeziorko z przed 6-7 lat :)
|
|
Po trasie zajechałem na mazury. Dość przyjemny lokal. Co do towarzystwa też spotkałam kilku. :) Ale bez zaczepiania.
|
|
Ja bylem jakis miesiac temu. o 23 dwie pacjentki tanczace na sali... moze teraz jest lepiej...
|
|
babylon nie jest niczym szczegolnym, nie bylam na dyskotece ale bylam w srodku, podobno j jest naprawde dobry, choc mlody, ale zespoly, ktore sprowadzaja sa do kitu...
|
|
Dziwi mnie jak można się wypowiadać na temat - o ..którym się nic n ie wie. Jedna osoba tam zajrzała, druga słyszała, a każdy ma tak wiele do powiedzenia. Klub jest naprawdę OK, bardzo sympatyczna obsługa, ochrona pilnuje bezpieczeństwa, muzyka - tu nigdy wszystkich sie nie zadowoli - ale zespoły są dobre i sprzęt najwyższej klasy. Poza tym ciekawy wystrój. A towarzystwo - no cóż - jak na każdej imprezie - to My je tworzymy. Więc jeśli jesteś nastawiony pozytywnie i chcesz się dobrze pobawić - to nie marudź a jedź do Babilonu - weź ze soba swoich znajomych - pobaw sie do bólu nóg - a potem napisz tu wrażenia / powodzenia i ... dobrej zabawy nie muszę już życzyć :)
|
|
cycq: to tam ci tak ryj przerobili, czy sie z takim urodziłeś frajerze? Głos Rozsądku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |