Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Macie dość nienawistnych postów na forum? |
Sprawdźcie czy działa: Hejt STOP _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Macie dość nienawistnych postów na forum? |
Takie lewackie oszołomy jak ty powinni być wypuszczani w państwie islamskim z zadaniem przedostania się do cywilizacji żeby mogli na własnej skórze przekonać się co myślą o nich ich arabscy przyjaciele.
|
|
Oho !! Grubo :) Teraz się zacznie blokowanie wszystkich którzy mają odmienne zdanie niż Kefas :) No cóż Kefasie , musisz sobie uświadomić że czasy 20 internautów w Łomży minęły bezpowrotnie, co równocześnie oznacza że i czasy ,,spijania sobie z dzióbków\" też minęły bezpowrotnie :) Dużo przyjemności z blokowania tobie życzę :)
|
|
Maruda - a Ty nadal nie rozumiesz, czy tylko udajesz? :) ...ale przynajmniej udało się kulturalnie. :) Pierwszy mały sukces. Mimo wszystko podpowiem: nie mam nic przeciwko odmiennemu zdaniu! :) Mierzi mnie chamstwo i prostactwo, wulgaryzmy i oszołomstwo. Z KAŻDEJ STRONY TEJ ARENY! :) Jestem przekonany, że jeśli ktoś ma coś do powiedzenia i wie o czym mówi, to może to przekazać w sposób merytoryczny i bez obrażania, bezpardonowego atakowania innych. ---
|
|
Ciekawe... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Podpisuję się pod Tradycją!!!!!!!!!! Trochę kultury!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piana często udaje wartość, a balon jednak pęka.
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |