Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry stomatolog dziecięcy w Łomży |
Jakiego stomatologa dziecięcego w Łomży polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry stomatolog dziecięcy w Łomży |
Jak ia sie orientowalam to chyba czegos takiego w ogole nie ma typowo dla dzieci juz nie mowa na nfz niestety :/
|
|
Może być prywatnie, ale do jakich dentystów chodzicie ze swoimi dzieciakami?
|
|
Byl podobny temat. Wracajac do pytania to ja ze swojej strony polecam pania na dlugiej pani skrodzka. Super podejscie do dziecka a dodam ze ja do tej Pani chodze juz jakis czas a zaczynalam jak moje dzieci mialy ok. 3 lat. Moja juz 6-letnia corka chodzi do niej bez strachu a bywalo tak, ze miala dwa zabki leczone.
|
|
Ja z 4 latkiem chodzę do Modentu
|
|
Modent 862185212
|
|
Próbowałam u wielu roznych stomatologow. Tylko pani Asia Skrodzka potrafiła przekonac do siebie moje dziecko. I to do tego stopnia, ze gdy czasami bywamy na ul. Długiej, corka z wytesknieniem pyta: to moze pojdziemy do Pani Asi?
|
|
Polecam Panią Agatę Podolak, naprzeciw hali sportowej (Ks. Anny). Chodzi tam moja cała rodzina, dzieci od lat najmłodszych.
|
|
Ja polecam Ewę Pióro fachowiec i z dobrym podejściem do dzieci Duodent przy wyjeździe na Zambrów
|
|
gosiaczek Jeśli jesteś stomatologiem,to sąd koleżeński w niedługim czasie. Chyba ,że jesteś pospolitym chamskim trollem.
|
|
Joanna Skrodzka na Długiej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |