Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyjazd na mecz Jagiellonia vs. ŁKS |
Zapisy na mecz JAGIELLONIA vs. ŁKS ŁOMŻA Miejsce: Sklep czapniczy przy ulicy Krótkiej(z pamiatkami ŁKS) Cena wyjazdu: 20zł (10 przejazd w obie strony + 10zł bilet na mecz) Przy zapisach będzie pobierana cała suma wyjazdu, czyli 20zł , jak również nr PESEL. Kto nie posiada szalika, repliki koszulki piłkarskiej będzie miał możliwość zakupu w sklepie przy zapisach Wszyscy w barwach BIAŁO CZERWONYCH!!! www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?p=16653#16653
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyjazd na mecz Jagiellonia vs. ŁKS |
Pełna mobilizacja pozostało tylko 8 dni do meczu!! Wszyscy na Jage Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
Trzeba przynajmniej zrobic powtórkę z suwałk.(ok.200 osób)
|
|
a ja nie jade ale z ciekawością posłucham transmisji w radiu. jak gra Jaga z kimś to ten co relacjonuje kibicuje śledziom a jak ŁKS to naszym. ciekawe jak będzie podczas derbów czy się odsłoni??????? bo to radio białystok transmituje ale nie wiem czy ten co mówi to rodowity śledź? _______________________________________________ ... & vice versa!
|
|
Masz zapewne na myśli Jurka z Radia Białystok. Typek z racji zamieszkania jest kibicem Jagiellonii. Z tego co pamiętam wypowiada się nawet na forum Jadźki pod pseudonimem JurekRB. Trudno mu więc będzie w przyszłą niedzielę zachować neutralność, hehe... Tak poza tym: Do Białegostoku wszyscy w BIAŁO-CZERWONYCH barwach !!!
|
|
WSZYSCY W BARWACH BIAŁO-CZERWONYCH
|
|
kto ma mozliwosc wydrukowania tego plakatu niech to zrobi i przykleja w odpowiednich miejscach, tylko nie na slupach ogloszeniowych
|
|
ja jestem troszkę mało zorientowany wiec poroszę o wyjaśnienie. Z chęcią bym się wybrał na ten mecz i czytając post Pontifex Mal data spotkania to 3 września natomiast w terminarzu rozgrywek na stronie 4lomza.pl jest podana data 2 wrzesnia godz 17 gospodarz ŁKS wiec jak z tym jest ? może ktoś mi powiedzieć kiedy dokładnie będzie ten mecz i gdzie ? (w Mławie?) z góry dzięki za info :)
|
|
na stadionie Hetmana Bialystok bodajże bedzie ten mecz...
|
|
ToMek25 - mecz jest 3 września (w najbliższą niedzielę) na stadionie przy ul. Słonecznej w Białymstoku. Dla tych, którzy się wachają - będzie to najbezpieczniejszy wyjazd rundzie jesiennej. Wszyscy na Mazowiecko-Podlaskie Derby województwa !
|
|
JEDZIEMY!!! WSZYSCY W BARWACH!!! TAKI WYJAZD NIEPRĘDKO SIĘ POWTÓRZY!!!! nie bać się, jak powiedział ptysiu 80 bedzie to najbezpieczniejszy wyjazd!! wyjazd dla wszystkich: chlopakow dziewczyn dziadkow zon matek itd :)
|
|
podbijamy! JUTRO WSZYSCY NA ZAPISY NIECH GONIĄ
|
|
Mozna rowniez zapisywac sie w klubie ŁKS w godzinach od 19 do 20
|
|
podbijam, JEDZIEMY JEDZIEMY!!!
|
|
Dobra ja juz gotowy do wyjazdu :P w sobote wesele, w niedziele mecz :). To sie nazywa aktywny weekend. Do zobaczenia w niedziele :).
|
|
to teraz ja podbije :) pamietajcie, ze jesli chcecie sie zapisac, a na razie wam sie nie chce to lepiej sie ruszcie i zapiszcie jak najszybciej. pomoze to przy zamowieniu autokarow
|
|
|
|
Jadę swoim samochodem z kumplami.
|
|
Autochton...nie zapomnij zajść do "klatki" ŁKS-u:))
|
|
tyku....nie zapomnij pojechac na mecz :))
|
|
Jadę swoim samochodem z kumplami. Jezeli Jaga ponownie przeprowadzi akcje Zolto-Czerwony stadion i wszyscy beda ubrani na zolto-czerownoa wy bedziecie chcieli usiasc na glownej to was latwo rozkminia, ze jestescie z Lomzy...
|
|
floorek....niestety je nie mogę jechać((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Nie jadę(a chciał bym) Ponieważ boję się o swoje zdrowie...po2 rodzice mnie niepuszczą. A tak bym chciał jechać:((
|
|
No problem , mamy bilety na VIP-owską.
|
|
no to tyku jedziesz :)) na VIP-owskiej nikt Cie nie skrzywdzi :))
|
|
Naprawde???hehehe:)))_Ale i tak starszy się nie zgodzi....dopóki nie pogada z kims staryszm.zktórym bym jechał
|
|
Zostan ty lepiej w domu. Pojedziesz za 5 lat. Idea warta krwi
|
|
Toć ten mecz będzie tak obstawiony, że nikomu włos z głowy nie spadnie. Ludzie zapisywać się, to jest najważniejszy mecz dla kibica ŁKS-u!!! Ja już się zapisałem i w niedzielę stawiam się w Białymstoku! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Autor: autochton (82.139.181.---) Data: 31-08-06 19:38 No problem , mamy bilety na VIP-owską taki jest problem , że bilet na VIPowską kosztuje 50zł, a Twój klub tonie w długach. klub Jagiellonia zaciera rączki, że zarobi właśnie na takich kibicahc z Łomży ;) pozdro autochton PS. zorganizowanej grupie kibiców nic nie grozi, tym z autokarów i tym którzy będą jechali osobowymi, lecz w kolumnie z autokarami. PS II. powodzenia zycze tym co wlasnie jak autochton sie wybieraja :]
|
|
|
Ci co jada samochodami niech dolacza pozniej do autokarow. Ja zrobilem tak w Suwalkach, busem dojechalismy do autokarow przed stadionem i spokojna glowka byla. Spokojnie skonczylem prace, zebralem ekipe chetnych na wyjazd z firmy i byla zabawa... :P
|
|
Autor: bot01 (85.195.123.---) Data: 31-08-06 21:38 Ważniejszy od toplesów? :) od razu po wygranym meczu zajezdzamy autokarami tam gdzie beda graly toplesy i swietowanie zwyciestwa nad Bialymstokiem :)
|
|
Osoby wybierajace sie indywidualnie na mecz z Jagiellonią, czy nie lepiej Wam ustać razem ze swoimi kibicami i dopingować naszą drużynę? Czy wolicie siedzieć cicho pomiędzy kibicami Białegostoku i nawet ust nie otworzyć? Kibice wybierający się samochodem a nie mający biletu na mecz, lepiej dla Was i nas wszystkich będzie jak dotrzecie razem z kolumną autokarową. Samochód będziecie mogli zostawić tóż za naszym sektorem w bezpiecznym miejscu, więc bedziecie bez obaw o jego stan. SPOTYKAMY SIĘ WSZYSCY NAJPÓŹNIEJ O 13:30 NA STARYM DWORCU ! ! ! NIE CZEKAMY NA SPÓŹNIALSKICH ! ! ! KAŻDY ZABIERA Z SOBĄ DOWÓD OSOBISTY ! ! ! ZAKAZ PICIA ALKOCHOLU W AUTOKARACH ! ! ! ZABRAĆ ZE SOBĄ min. 2 BUTELKI WODY / SOKU ! ! ! WYSIKAĆ SIĘ WCZEŚNIEJ, BĘDZIE TYLKO JEDEN PRZYSTANEK ! ! ! Jutro zapisy dalej na ul.Krótkiej od 10 do 18. Zapisy w klubie ŁKS od 19 do 20:30. W sobotę zapisy również na ul.Krótkiej w godzinach otwarcia sklepu.
|
|
Nie każdy ma okazję zobaczyć ŁKS w drugiej lidze, więc Ty jedź z nami na NAJBLIŻSZY WYJAZD W II LIDZE !!! DZIŚ OD 10 DO 14 można się jeszcze zapisywać... nie czekaj ! ! !
|
|
W górę ! Derby już jutro !!!
|
|
Wszycy jedziemy. ! NAJCIEKAWSZY MECZ W SEZONIE !
|
|
TO JUZ DZISIAJ :) KTO SIE NIE ZAPISAL NIECH PRZYJDZIE NA ZBIORKE MOZLIWE ZE DA RADE JECHAC!!
|
|
Powodzenia !! Zarówno dla piłkarzy jak i kibiców :)
|
|
Jeszcze pare wolnych miejsc, przychodzcie
|
|
Wielkie podziekowania dla tych wszystkich osob ktorzy mimo tych wszystkich ostrzezen pojawili sie w Bialymstoku. Bylo nas 300. Jest to wynik bardzo dobry. Mam nadzieje, ze te 300 osob nie zaluje tych kilku godzin spedzonych w towarzystwie innych wariatow. Pokazalismy tym wszystkim placzacym dziewczynom i reszcie, ktorzy mieli kupe w majtkach na samo slowo "Jagiellonia", ze mozna tam pojechac, swietnie sie bawic, przezyc wspaniale emocje i wrocic spokojnie do domu. Do zobaczenia w nastepnym odcinku, czyli wyjezdzie. Juz wkrotce :) Idea warta krwi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |