Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Veneda jest dziś czynna? |
Witam, jak w temacie. Bardzo dziękuję za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Veneda jest dziś czynna? |
niewiem Arnold.
|
|
Idź się przewietrz
|
|
a co
|
|
Czy mieszka w tym mieście ktoś normalny?
|
|
ja
|
|
a co nie zdążyłaś zrobić zakupów na święta, już po nich! xxxxx
|
|
Czy mieszka w tym mieście ktoś normalny? Normalny człowiek wie o tym,że w święta większe sklepy są zamknięte to po pierwsze.Po drugie przy takiej pogodzie spacer nie zaszkodzi,a nie na forum z takimi głupimi pytaniami
|
|
|
|
|
|
kobieto weź się ogarnij.to też są ludzie a nie cyborgi. Pozdrawiam.
|
|
Jednak nie ma tu normalnych ludzi. Dzięki za złośliwości.
|
|
Angelika zastanów się i pomyśl logicznie, dziś jest drugi dzień Świąt, czy Ty uważasz że ludzie pracujący w Venedzie ich nie obchodzą? A poza tym chyba znasz przepisy odnośnie pracy sklepów, urzędów w Święta? Nie dziw się że niektórzy odpowiadają Ci deko złośliwie, zadałaś po prostu głupie pytanie.
|
|
Przecież nikt tutaj nie był złośliwy
|
|
Tak
|
|
Angelika123 musisz być bardzo piękną kobietą, Bóg dając Ci urodę, zapomniał jednak o wszystkim innym.
|
|
Zwykle piękność jest tyłkowi na dodatek.
|
|
Witajcie wszyscy dobrzy i życzliwi, mądrzy ludzie. Jak to dobrze, że można liczyć na Waszą pomoc i zrozumienie. Aktualnie ponieważ jestm chora siedzę w domu i niestety pomimo tak fantastycznych pomysłów nie powinnam się \"przewietrzać\". Są Święta - fakt i nikt nie jest Cyborgiem - fakt (cóż za fantazja) i mój tyłek nie ma nic do urody i odwrotnie - cóż za przewrotność pustogłowego cynizmu. Zadałam proste pytanie żeby nie iść na próżno - w swojej złudnej nadziei licząc na zwykłą ludzką uprzejmość: czy sklep jest dziś czynny ( bo przecież w niedalekiej przeszłości nie wszystkie były zamykane w drugi dzień świąt) i otrzymałam \"świąteczny\" stek prostackich komentarzy. Świątecznie dziękuję wszystkim Życzliwym. Mam nadzieję, że Wy potrzebując kiedyś pomocy - otrzymacie ją od swoich bliźnich. Żegnam.
|
|
Angelika 123 Czytaj ze zrozumieniem.Odpowiedzi były dla osoby z Twoim poziomem umysłu.Nikt Ci nie ubliżył.Myślenie nie boli,chyba , że chorujesz na głowę.Wesołych Świąt,gdybyś nie wiedziała.Dzisiaj jest drugi dzień Wielkanocy.
|
|
W święta nie jeden sklep był otwarty także nie zdziwiłbym się żeby veneda była otwarta,niektórym mało jeszcze i muszą sobie dorobić,Angeliko za rok jak będziesz chciała coś kupić oczywiście ze spożywki to wiedz że sklep na ks.janusza będzie otwarty w ciągu sklepików
|
|
Aktualnie ponieważ jestm chora siedzę w domu i niestety pomimo tak fantastycznych pomysłów nie powinnam się \\\"przewietrzać\\\" Zadałam proste pytanie żeby nie iść na próżno. Sama sobie zaprzeczasz haha A bliskich czy znajomych to ty nie masz? Też są tacy niedoinformowani? Współczuję.Jest takie powiedzenie kto nie ma w głowie, musi mieć w nogach
|
|
Angelika 123 możesz iść Veneda jest dziś czynna :)
|
|
suoma asz kieukuje
|
|
haha dobre Lecę tam, gdzie chce...
|
|
Witaj Angeliko. Nie przejmuj się tymi nieżyczliwymi i wręcz chamskimi wpisami. Oczywiście przykro to czytac,ale takie staje się nasze cale społeczenstwo. Chamieje. Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |