Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kantory Łomża |
Witam Łomżyniacy. Które kantory wymiany walut są godne uwagi, tzn. w których można najlepszą cenę dostać? .........................................................................
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kantory Łomża |
wszystko to jeden ch*j ,obserwuj kursy walut i tym się sugeruj. Pomysłowo.
|
|
uwaga założ konto na cinkciarzu sprzedaj bez spredu ( zysku banku) ... pomyśl .... sprzedałeś bez pośredników..... zgodnie z międzynarodowym kursem forex..... ustalanym przez największe Banki świata...należące do żydów ponieważ III Rzesza aby ratować Siebie i Swój Naród i Swoje Majątki weszła we współpracę z Najwię krzymi Bankami Świata które należą do Goldman Zaks ... itp. ,itd Jak do tego punktu dobrnołeś to masz ... sprzedaj i się ciesz ... mało komu to się udało ... są tacy co tracą 10 procent...
|
|
To zależy czy masz 25 czy 30 Euro/Dolarów ;)
|
|
cinkciarz.pl jak wieksza wymiana jak 30-40 juro to raczej ul. dluga
|
|
40 000 euro. takiej kwoty strach na cinkciarz, .........................................................................
|
|
To 40 000 czy 40 euro? Jak kilka tysięcy, to tylko na necie.
|
|
Moim zdaniem kantory w internecie są zdecydowanie lepszym rozwiązaniem od tych stacjonarnych. Są wygodniejsze, bo transakcji można dokonać z domu, są tańsze, bo oszczędzić można do 10%. Szybkość działania jest również atutem. Możesz zajrzeć sobie choćby tutaj https://ekantor.pl/ i porównaj sobie z innymi ofertami.
|
|
Ja wymieniam w Pluskantor, dla mnie najlepszy. Wszystko załatwiam online, bez wychodzenia z domu, kursy dobre no i można tanio przelewy zagraniczne zrobić
|
|
A ja wymieniam po wyjsciu z domu i obejsciu paru kantorow za to e-kantory to juz okazaly sie w paru przypadkach oszustwem
|
|
Kantor.pl bardzo dobry polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |