Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak wrazenia po escape ?? |
Mi osobiście bardziej podobało sie rok temu i chyba mieli lepsze piwo :/ Pozdro dla wszystkich bawiących sie dla przyjaciół z delty i do zobaczenia w atomie !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak wrazenia po escape ?? |
Nie warto było nawet jechać w tamtym roku było o dużo lepiej
|
|
Cóż. Przez pierwsze parę godzin było znośnie, a nawet mi się podobało :) Ale potem, do samego końca to było tylko jedno wielkie łup łup łup, zero melodii, wkoło jeden rytm. Trochę się z tego śmiałem przez łzy :) Zaczynało się coś fajnego, tylko po to, żeby po chwili usłszeć znane łup łup łup i wszystko w łeb brało. Jednym słowem, dno, jeśli chodzi o muzkę, cały repertuar i DJ'i. Piwo woda, ale to już norma. Ale i tak warto było, spotkało się dawnych kumpli :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
towarzystwo było fajne :D
|
|
towarzystwo mialo biale rekawiczki ?
|
|
|
Impreza napewno lepsza jak rok temu :) Extra wizualizacje byly na telebimach, śmialem sie dosłownie jak zobyczłem gen.Jaruzelskiego ogłaszajacego stan wojenny :D Ale z Markacem musze sie zgodzic co do piwa - woda!!! Muzyka generalnie podobała mi sie, nie zabrakło nawet takich 'klasyków" jak: Tiesto - Adagio for Strings :)) Pozdrawaim!!
|
|
A ja oglądałem tylko zdjecia i ...warto było zostac w domu :D takiego GEJ PARTY to ja chyba jeszcze nie widziałem...
|
|
TOR masz racje!!!
|
|
było sympatycznie :> ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
Magda, a Ja Ciebie widziałem ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
zgadzam sie z markac muzyka na poczatku podobala mi sie ale z czasem ten sam bit a jak juz cos mieli dobrego zapuscic to trwalo to kilka sekund i znowu bum bum Jeden kawalek im sie bardzo udal adiago for string Dj Tiesto takiej muzyki mi brakowalo.MAlo bylo wlasnie takiej komercyjnej muzyki. A rok temu byla lepsza muzyka
|
|
markac.... i sie nie przywitałeś??? ...ludzie rozmineli się z wartościami...
|
|
W Atomie też, nie było za specjalnie. Sala odnowiona? - ale nadal mazy na ścianach. http://lomza.go.pl
|
|
Co do Atomu bot01, to sie z Tobą nie zgodzę :) DJ grał przecudnie :), ale nie wytrzymałem decybeli, trochę dla mnie za głośno było ;/ Pozdrawiam Magdę :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |