Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przepalenie |
Macie jakieś skuteczne sposoby na przepalenie i kaca po nim?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przepalenie |
Nie palić i nie pić. “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty - dla szybkich kierowców”
|
|
Tak znam świetny sposób, teraz przemęcz się za własną głupotę i nie szanowanie własnego zdrowia, a następnie przestań jarać to żaden szpan śmierdzieć jak popielniczka.
|
|
Powinni tego zakazać!
|
|
Przecież to jest zakazane :) Przekraczanie prędkości też jest zakazane, a jednak większość z nas przekracza. A na przepalenie dobry jest olej z konopi siewnych która zawiera CBD. A co to jest CBD i jak działa w tego typu dolegliwościach dowiesz się np z tej strony.
|
|
Bo to jest zakazane ale każdy wie,ze wiele osób tego nie przestrzega. Sam jestem aktualnie na etapie rzucania. Paliłem wiele lat ale od jakiegoś czasu zaczynałem dostrzegać negatywne efekty palenia. Byłem rozkojarzony i bolała mnie głowa.Rzucam palenie właśnie za pomocą tego oleju z konopii siewnych ( hemp element). Doradził mi to mój lekarz. Nadal mnie ciągnie ale jest łatwiej niż jak próbowalem rzucać samodzielnie. The best of the best;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |