Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dywan do pokoju |
Witam. Chciałam się zorientować gdzie kupię ładny dywan w klasycznym stylu? Może ktoś mi poleci niedrogi i sprawdzony sklep, w którym będę mogła w razie czego dokonać zwrotu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dywan do pokoju |
kama dawaj już ten link po co czekać ...
|
|
Kup pochodz po nim z miesiąc i dasz do zwrotu Mislenie prawidłowe
|
|
Pewnie ma uroczystość z wizytą gości,obejrzą pochwalą,zazdroszczą pięknego dywanu,w poniedziałek zwrot do sklepu. Wiocha i cwaniactwo w każdym calu.
|
|
Ten sklep oferuje całkiem fajne dywany w niskich cenach (sam tam kupywałem dywan do pokoju dzieciaków) https://dywanwdomu.pl/kategoria/tradycyjne-i-klasyczne oraz zapewnia zwrot nieużywanego towaru w ciągu 14 dni od daty zakupu, bo tak mówi ustawa, że towar kupiony na odległość można zwrócić bez podawania przyczyny. Ale towar ma być nieużywany ;) Więc chodzenie po nim i oddanie odpada.
|
|
W sklepie przy ul.Handlowej
|
|
Gdzie te linki *****.
|
|
Podbijam.Czy ktoś ma dywan shaggy?
|
|
Zamawiałam przez allegro...
|
|
Na allegro idzie czasem coś fajnego znaleźć w dobrej cenie
|
|
Dywan jak dywan, o co tyle krzyku?
|
|
Ja całkiem zrezygnowałam z dywanów w swoim domu jakoś tak za dużo gromadziły kurzu i już mi się nie podobał taki design.
|
|
Komfort lub Biedronka :D
|
|
Przede wszystkim sam fakt już posiadania dywanu jest oczywiście czymś bardzo ważnym i ja jeszcze chcę powiedzieć, e na pewno niezwykle istotne jest to aby wiedzieć jak można spakować dywan do wysyłki. Zachęcam każdego do zapoznania się z materiałem https://www.pranie-dywanow-lublin.pl/jak-spakowac-dywan-do-wysylki/ gdyż to właśnie tam bardzo dobrze o tym napisano.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |