poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Donosy

Skąd tyle zawiści i zazdrości, żeby pisać donosy na sąsiadów czy znajomych niejednokrotnie nieprawdziwych. Osoby, którzy to czynią niech pomyślą trochę i wezmą się za robotę a nie oczerniają innych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Donosy

Megi321 rozwiń bardziej swój temat czy ktoś na ciebie doniósł??? Jestem ciekawa dlaczego w tak tajemniczy sposób to ujełaś

Poczekaj aż na dworze zrobi się ciepło dopiero się zacznie. Kto z kim a co niesie w reklamówce,a to za krótka spódnica albo za długa , a to za późno z pracy wróciła i ciekawe dla czego i tak dalej i tak dalej. Oczywiście wtedy jest najwięcej donosów bo więcej widza za dnia.

Małe ,,Bolki\" zawsze byli i będą :)

Kiedyś to się ukrywali z tym i palili dowody teraz się nie *******ą wysyłają obgadują wejdą ci w życie jeszcze filmik wrzucą do internetu jaki ty nie dobry ...

@maruda padem po przeczytaniu twojego tekstu :) Faktycznie bolki są wszędzie :) Tak czy owak autor tematu powinien wyjaśnić o co dokładnie chodzi.

ok. Już wyjaśniam sprawę. Pracując -tajemnica- mam do czynienia z taką właśnie forma dołowania innych. Są tak czasem żałosne, niesprawiedliwe i wręcz banalne,że aż przykro. Chodziło mi o to,żeby najpierw pomysleć zanim się coś takiego napisze. Od razu mówię tych prawdziwych jest naprawdę niewiele. Temat bardzo ogólny ale wart podjęcia, ponieważ każdy donos należy sprawdzić

taka mentalność ,taki mamy klimat.

Pomysłowo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org