Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Donosy |
Skąd tyle zawiści i zazdrości, żeby pisać donosy na sąsiadów czy znajomych niejednokrotnie nieprawdziwych. Osoby, którzy to czynią niech pomyślą trochę i wezmą się za robotę a nie oczerniają innych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Donosy |
Megi321 rozwiń bardziej swój temat czy ktoś na ciebie doniósł??? Jestem ciekawa dlaczego w tak tajemniczy sposób to ujełaś
|
|
Poczekaj aż na dworze zrobi się ciepło dopiero się zacznie. Kto z kim a co niesie w reklamówce,a to za krótka spódnica albo za długa , a to za późno z pracy wróciła i ciekawe dla czego i tak dalej i tak dalej. Oczywiście wtedy jest najwięcej donosów bo więcej widza za dnia.
|
|
Małe ,,Bolki\" zawsze byli i będą :)
|
|
Kiedyś to się ukrywali z tym i palili dowody teraz się nie *******ą wysyłają obgadują wejdą ci w życie jeszcze filmik wrzucą do internetu jaki ty nie dobry ...
|
|
@maruda padem po przeczytaniu twojego tekstu :) Faktycznie bolki są wszędzie :) Tak czy owak autor tematu powinien wyjaśnić o co dokładnie chodzi.
|
|
ok. Już wyjaśniam sprawę. Pracując -tajemnica- mam do czynienia z taką właśnie forma dołowania innych. Są tak czasem żałosne, niesprawiedliwe i wręcz banalne,że aż przykro. Chodziło mi o to,żeby najpierw pomysleć zanim się coś takiego napisze. Od razu mówię tych prawdziwych jest naprawdę niewiele. Temat bardzo ogólny ale wart podjęcia, ponieważ każdy donos należy sprawdzić
|
|
taka mentalność ,taki mamy klimat. Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |