Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet Multimedia- opinie |
Interesuje mnie oferta internetu 60 Mb/s w Mutimedii. Wiadomo, że w salonie mówią, że wszystko jest cacy. Bardzo proszę użytkowników o opinie, jak to wygląda w rzeczywistości, gdyż nigdzie nie mogę znależć w miarę aktualnych opinii. Z góry dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet Multimedia- opinie |
Z tego co wiem to lepszy jest net z IST
|
|
router CISCO jest do bani, urządzenia WiFI które ciągną z niego sygnał czasem go gubią i trzeba restartować połączenie lub urządzenie 9na (miałem zwykły router w Introlanie i nigdy tego nie miałem) - osobiście nie polecam, jak masz możliwość bierz Introlan ewentualnie te IST
|
|
Mam IST obecnie i nie narzekam, niedługo kończy mi się umowa. Obecnie szukam telewizji i internetu w pakiecie, a IST ma kosmiczne ceny za w sumie niezbyt ciekawą ofertę programową, dlatego szukam jakiegoś zamiennika. Myślałem właśnie o Multimedii, programy takie, które mnie interesują w pakiecie z internetem mają w niezłej cenie, dlatego pytam. Niestety ani Vectra, ani Upc kabli w moim bloku nie ma.
|
|
Introlan też niestety nie ma :(
|
|
Ja mam neta z multimedii w pakiecie z tv. Wszystko chodzi bez zarzutu. Polecam
|