Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ROWER |
Gdzie w Łomży kupię rower?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ROWER |
w każdym spożywczym
|
|
a tak na serio polecam sklep na Pana Tadeusza
|
|
Krypto reklama. Jak chcesz pseudo wsparcia po zakupie, to na pana tadka kupuj. Doradzi ci i owszem, ale jest coś takiego jak przeglądy gwarancyjne, ww. sklepiszczu żenujące, rower zostawiłem na tydzień, to mi nic nie wyregulowano. Na kolejnym przeglądzie koleś podbił tylko gwarancję. ŻENADA.
|
|
kupiłem u nich cztery rowery i nigdy nie miałem problemu z naprawami gwarancyjnymi bo takowych nie było, tylko w jednym rowerze był wkład suportu do wymiany ale to zostało zrobione od ręki maksymalnie 30 minut, wszelkie regulacje też od ręki, ze swojej strony polecam ten sklep, ale każdy przypadek jest indywidualny i o tym też należy pamiętać
|
|
haha ;D
|
|
Tylko jak Edytko będziesz kiedyś szukała pracy to też szukaj w internecie
|
|
Regulacje i naprawy 500 339 668 ⚡
|
|
biedra Pomysłowo.
|
|
Romeq wiele modeli twoich profesjonalnych rowerów znajdziesz własnie w tych marketach, każdy kupuje to na co go stać więc nie krytykuj wyborów. Ja swój kupiłem na avans.pl zwykły cross ale wygląda pięknie i sprawuje się równie dobrze jak wygląda, także nie zawsze sklep stricte z rowerami oznacza jakość lepiej nie przepłacać
|
|
Najlepiej jest porownać sobie ceny w kilku sklepach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |