Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep z suplementami |
Witam. Robił juz ktos zakupy w sklepie z odżywkami na wyszyńskiego \"Fabryka supli\" czy cos w tym stylu? Orientuje się ktoś jakie mają ceny względem konkurencji? Chodzi o białka, jakies kreatynki. Z góry dzieki za odp
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep z suplementami |
Nie wiem czy założyłeś konto po to żeby zrobić reklamę owego sklepu... jeśli tak to głupi pomysł jeśli nie to spoko :) \"Fabryka Supli\" to jakaś pomyłka... asortyment ubogi... a ceny z kosmosu. Osobiście z ciekawości sprawdziłem cenę odżywki, która stosuje od dawna i była o 80zł droższa... także kiepsko. Moim skromnym zdaniem w Łomży jest tylko jeden sklep z odżywkami... a mianowicie Muscle Shop na ul. Księżnej Anny. U Marka znajdziesz wszystko czego Ci potrzeba i na 100% w najniższych cenach. Dodatkowo porady masz w gratisie :)
|
|
Chyba kolega Yanek chce zrobic przysługę dla Mareczka i nie jest do końca poinformowany odnośnie cen w sklepie na wyszynskiego. Jestem klientem tego sklepu od ponad 4 miesięcy i jestem zadowolony . Odnośnie cen są dobre porównywalne do cen jakie mozna dostac na allegro a odnosnie asortymentu to nie bylo jeszcze tak ze czegos nie kupilem co potrzebowalem,a nawet jesli czegos nie bylo w danym dniu to za 2-3 dni juz dostalem co zamowilem. Najlepiej niech kazdy wybierze sie do jednego i drugiego sklepu i sam oceni...wczesniej bylem klientem muscle shop obecnie kupuje w fabryce supli i nie narzekam . pawel88
|
|
80 zł na jakim suplemencie? Rozumiem, że chodziło Ci o 8 zł? Czy jesteś od konkurencji i dlatego odradzasz? Chciałem zaczerpnąć zwykłej opinii. Widzę, że sam reklamujesz drugi sklep. Sam odwiedzę i porównam ceny.
|
|
80zł.... słownie osiemdziesiąt złotych polskich... a dany suplement to Nutrend Whey Core 100... było to świeżo po otwarciu fabryki supli... Nie odradzam i nie jestem od konkurencji... Klientem Muscle Shopu jestem od ok.4 lat... i nigdy nie musiałem na nic czekać. Zawsze przy większych zakupach można ogarnąć rabat lub jakiegoś gratisa. Wybór bez wątpienia jest największy w całej okolicy i suplementy z każdego typu dostaniesz tam od wielu producentów. Co do cen... to myślę że nie ma co dywagować... kto daje lepsze- człowiek, który od lat siedzi w temacie i sprzedaję mnóstwo towaru zarówno w sklepie jak i on-line czy ktoś kto chce wejść na rynek... Allegro? i odżywki... hm... chyba aledrogo.pl Każdy chyba wie że odżywki na allegro- ku Twojemu zdziwieniu nie są tanie. Są o wiele droższe niż w sklepach internetowych działających w tej dziedzinie. Polecam osobiście sprawdzić oba sklepy... ale jestem pewien że Muscle Shop spełni wymagania każdego, pod każdym względem- fachowości, cen, doradztwa i asortymentu. Pozdrawiam Miłego wieczoru
|
|
Raz byłem na Wyszyńskiego wybór taki sobie, oczywiście można kupić jakiś zamiennik jednak ja zanim coś kupię poczytam, popatrzę, posłucham i idę po konkret a nie zamiennik. Zamówiłem tam 2-3 rzeczy zostawiłem namiar nikt się nie odezwał. Aktualnie robię zakupy w Muscle Shop i jestem bardzo zadowolony. Tym bardziej, że lubię trochę powybrzydzać kupić coś nietypowego, poradzić się. Nie ma z tym problemu. Jeśli czegoś brak to jest za 2-3 dni. Jak jest z tym kłopot to dostaje telefonicznie info o przesunięciu terminu odbioru. Ceny też są bardzo ok a przy większych zamówieniach na co można dostaje się rabat. Nie jest to jakaś super zniżka ale traktuje to bardziej jako dobre podejście do klienta niż oszczędności. Reasumując dla mnie w Łomży tylko Muscle Shop.
|
|
Takie rzeczy najlepiej kupować przez internet. Nie dość, że tanio, to jeszcze większy wybór.
|
|
Tak jak wspomniał już ktoś wyżej na Wyszyńskiego często jest ograniczony wybór, w dodatku nowa dziewczyna, która tam pracuje nie ma zielonego pojęcia o produktach, które sprzedaje, więc również nic nie doradzi. Natomiast w Muscle Shop na Księżnej Anny duży wybór, bardzo przyzwoite ceny i w razie jakichś wątpliwości zawsze można się poradzić.
|
|
Przecież w sieci można znaleźć mnóstwo tego typu suplementów (bo rozumiem, że mówicie o takich dla \"kulturystów\" ? Sama miałam problem ze znalezieniem niedrogich produktów naturalnych, zdrowej żywności i suplementów zdrowej diety (więc w druga stronę :)) Maja ich mnóstwo w https://www.cosdlazdrowia.pl/ , często w promocyjnych cenach. Takiego wyboru nie ma nigdzie w sklepach stacjonarnych.
|
|
Najlepiej przez Internet, jest jednak bądź co bądź o wiele taniej. Mogę polecić ze swojej strony sklep Suplementyisport, jeszcze się na nich nie zawiodłem.
|
|
Jeśli szukasz dobrego sklepu z suplementami- najlepiej wejdź na stronę: cosdlazdrowia.pl, to jest sklep internetowy i obiecuję Ci, że mają naprawdę niskie ceny! Ja zawsze dodatkowo kupuję u nich kosmetyki i wtedy nie płacę za przesyłkę!
|
|
Nie polecam stosowania takich suplementów. Słyszałem wiele negatywnych opinii od ludzi, którzy stosowali suplementy i nie mieli żadnych efektów. Najlepiej po prostu oczyścić organizm z toksyn, by poczuć się dużo lepiej. Zawsze najlepiej działają naturalne metody, więc ja oczyszczam organizm poprzez wodę z cytryną. Dobrze jest to opisane w http://neera.pl/usuwanie-toksyn-z-organizmu/. Nie ma co się truć chemicznymi specyfikami.
|
|
nazryj sie i zdechnij i i nie bedziesz pisac wiecej takich ******* pozdro
|
|
fajna Pani tam teraz pracuje (pozdrawiamy) , oczywiście dają kartę stałego klienta i zbierasz rabaciki , ceny są spoko , porównywalne z allegro ,gdzie nie opłaca się zamawiać bo + płacimy za przesyłkę, mogę polecić śmiało :)
|
|
hahahah wez koorwo zamknij morde a reszcie proponuje zasiac warzywa i posadzic owoce i nie trzeba wam \"suplementow\" hahaha kurwooo zamilcz ****** cioto chemiczna koororowoowowow
|
|
Według mnie ceny są podobne, dziwiłbym się gdyby np w jednym sklepie suple kosztowały 80zł, a w drugim te same 35zł :D Nikt nie wspomniał wcześniej o sportowych suplach, przykład suplementu za 85zł: http://sportowesuple.pl/670-fa-nutrition-xtreme-detonator-500g.html Może znajdzie ktoś taniej :)?
|
|
Profil użytkownika Imię (nazwa) użytkownika: furiii33 Posty: 1 Imię: Filip E-mail: gorskaj77@wp.pl kolejna menda reklamowa
|
|
Fajne ceny mają na stronie bodypak.pl. kupiłam tutaj większą partię węglowodanów od SportDefinitioni sprawdzają się bardzo dobrze, czuję różnicę. Na pewno plusem jest też dobry smak i łatwa rozpuszczalność, nie robią się grudki w napoju.
|
|
nie polecam sklepu muscleshop z tego powodu że nie ma cen na produktach a właściciel podaje takie ceny jakie mu się chce. prosty przykład na fb wstawił promocje na witaminy jak poszedłem następnego dnia kupić to cenę podał o 10 zł wyższa, i niestety zdarza się kupić suple po terminami ważności ... i dlatego stracił stałego klienta pawel88
|
|
Bardzo nam przykro że zawiódł się Pan na naszym sklepie. Bardzo proszę o informacje o jakie chodzi witaminy ponieważ ostatnio nie było żadnej promocji witamin na facebooku. Jeśli dostał Pan produkt po terminie zapraszam do sklepu w celu wymiany. Przy tak bogatym asortymęcie mogło się zdarzyć niedopatrzenie. Produkty z krótkim terminem ważności są na innym regale w promocyjnych cenach.
|
|
Autor: muscle-shop (---.neoplus.adsl.tpnet.p siemka !! pytanko jedno mam jabczan kreatyny na redukcje jest dobry ??
|
|
Z kreatyny to monohydrat sliwczanu kreatyny jest dobry na redukcje
|
|
Autor: John.traktorzysta chyba dla koguciej wagi i to po przestaniu cwiczen sliwczan spada tak zwana pompa wodna
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |