Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
naprawa aparatów cyfrowych |
Hej! Mam pytanko, gdzie najlepiej w Łomży oddać do naprawy aparacik cyfrowy. Pozdrawiam :-) i z góry dziękuję za odpowiedzi...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: naprawa aparatów cyfrowych |
|
W Łomży nigdzie nie robią aparatów. Większość jest wysyłana do białego. a dokładnie do pewnego pana do Czarnej Białostockiej. Popytaj w Foto Partnerze na małachowskiego. Tam Ci dobrze doradzą. Pozdrawiam
|
|
Daj sobie spokoj. Tego juz nikt nie naprawi.... W serwisie tylko to wezma cos tam zrobia, kase wezma a i tak za miesiac sie zepsuje. Nie warto ,lepiej kup nowy!
|
|
*piotrek* - nie pleć bzdur. Jeżeli aparat kosztował 6-9 tysięcy złotych to też proponujesz wyrzucenie na śmietnik i zakup nowego ? Trzeba po prostu dotrzeć do serwisu firmowego danej firmy. Oczywiście w Łomży takich nie ma. Ja skorzystałem np. z pomocy kolegi pracującego w Wa-wie, który oddał sprzęt do serwisu. ADALL
|
|
Idz na malachowskiego do partnera ja naprawialem swoja cyfrowke i jestem zadowolony przyjezdza gosc z bialego i naprawia jest tani i nawet daje gwarancje.Pozdrawiam
|
|
Dzięki serdeczne za szystkie odpowiedzi. Udanego dzionka zyczę :-)
|
|
Witam-mam pytanie-ile tak mniej wiecej wynoszą naprawy aparatów cyfrowych? i czy napewno przyjmują aparaty do naprawy u fotografa na małachowskiego? z gory dziekuje za odpowiedź
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |