Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
działki budowlane |
Szukam działki budowlanej UZBROJONEJ w przystępnej cenie. Może macie jakieś namiary:)?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: działki budowlane |
Oczywiście,że mam namiary są te działki położone w Konarzycach tel.663414745 waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
Ok, wielkie dzięki! Zaraz tam zadzwinie:)
|
|
Poczta głosowa:( Zadzwonię później.
|
|
Ja też jestem zainteresowany kupnem takiej działki ale interesuje mnie działka w Łomży lub Zawadach. Z góry dziękuję. Nie można wejść dwa razy do tej samej wody.
|
|
Pod tym numerem co podałem wyżej wiem dokładnie,że mają tam działki w trakcie przekształcania. waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
A po ile w ogole chodza?
|
|
w granicach około 30zł za metr??? to jest dobra cena. waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
waldek27, ten nr telefonu który podałes to dobry kit!!! Bylam w Urzedzie Gminy i tam mi powiedziano, że facet nie ma jeszcze nic - podziału gruntu ani żadnego pozwolenia na sprzedaż. Działki nie są uzbrojone, a kanalizacji tam nie będzie! Jeżeli ktoś się zdecyduję to szambo pozostaje. Krótko mówiąc facet nie ma jeszcze nic, a zaliczki od ludzi bierze!!!!!!!!! Tak sie nie robi. NIE POLECAM
|
|
Z tego co ja wiem to prąd i woda jest na miejscu bo sam oglądałem te działki a jeśli chodzi o kanalizacje to nie jestem pewien w tej chwili może pozostaje szambo ale za kilka lat napewno będzie kanalizacja doprowadzona. Jeśli chodzi o budowe i zamieszkanie to potrzebna jest woda i prąd. waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
Może kanalizacja będzie w przyszłości, co nie zmienia faktu, że nie bierze się pieniędzy od ludzi za działkę, którą będą mogli kupić za jakieś dwa lata!!!! Takiej informacji udzielił Urząd Gminy a ten jest ekspertem w tych sprawach... Póki co nie ma też dróg dojazdowych do tych działek i nie widnieją w planach zagospodarowania przestrzennego. Pozdrowienia dla waldka 27!
|
|
Z tego co ja wiem bo byłem tam osobiście i oglądałem te działki ,które leżą przy samej drodze dojazdowej i w dodatku droga jest z dwóch stron na te działki są złożone papiery o warunki zabudowy i w tym roku a konkretnie za pare tygodni ci,którzy złożyli papiery a warunki zabudowy będzie można rejentalnie je przepisać sam osobiście posiadam papiery z gminy i nie wiem o jakich działkach jest mowa.Jeśli cię interusuje to mogę ci osobiście przedstawić do wglądu.Może oni mają jeszcze jakieś inne działki to nie jestem pewien???Pozdro. waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
waldek27, zacznijmy od tego,że Ty jestes właścicielem tych działek, na które dałeś namiar(tzn. nr tel.), ewentualnie Twój szwagier. Przestań więc udawać i nawijać ludziom makaron na uszy. Droga dojazdowa jest, ale tylko jedna, przy działkach położonych w bezpośrednim sąsiedztwie "szosy" polnej z Konarzyc do Łochtynowa. A co z pozostałymi działkami itd.? Co byś tu nie napisał, nie zmieni to faktu iż nie mając żadnych wiążących decyzji i opinii z Gminy bierzesz zaliczki od ludzi. Troszkę to nie uczciwe i to wszystko:)
|
|
Zacznijmy od tego,że ja nie jestem właścicielem tych działek ani mój szwagier i rzadnych zaliczek nie brałem nie biore i nie będe brał jestem zainteresowany kupnem dwóch działek na tym gruncie,odezwe się do ciebie za kilka tygodni. Jeśli chodzi o droge to będzie przebiegać po środku tej działki wzdłuż i w prawo przed ostatnią działko. waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |