Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Potrzebna pomoc dla dwóch piesków |
Dwa pieski po śmierci swojego pana pilnie potrzebują nowego domu, najlepiej z podwórkiem. Niestety nie mogę ich zabrać, mam swoje dwa psy. Na razie jeżdżę do nich co drugi dzień (nie stać mnie na codzienne wizyty) i zawożę im jedzenie, ale to jest za mało, one potrzebują codziennej opieki. Obawiam się, że sąsiedzi mogą zrobić im krzywdę, bardzo proszę o pomoc. Kontakt na emaila irena_d2@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Potrzebna pomoc dla dwóch piesków |
A co z rodziną tego Pana ? Jeśli się pani obawia to proszę je zabrać do schroniska , albo do jakiś zaufanych znajomych na jakiś czas , wykonać jakieś fotografie piesków i wrzucić na jakiś inny portal typu spotted , fb czy inny bo tutaj obawiam się że mało kto się odezwie . Trzymam kciuki żeby wszystko się udało , w ostateczności zostaje schronisko , ale trzeba być dobrej myśli . Pozdrawiam
|
|
A jakie to pieski? I czy mogą mieszkać w dobrze ogrodzonym podwórku(dość dużych rozmiarów)jest tam już suczka wieku ok.3,5roku rasa kundel bury wzięta z schroniska 2 lata temu.
|
|
Kundelki, wielkości mniej więcej około kolana, na emaila moge wysłać zdjęcia. Oczywiście, że mogłyby zamieszkać na podwórku, mieszkały i mieszkają na podwórku. Byłoby super, gdyby nie były rozdzielone, a ja w razie potrzeby mogłabym pomóc w utrzymaniu :)
|
|
Nie oddawaj psów do schroniska.To byłoby dla nich koszmarne.,,,tym bardziej że już jedna była wzięta ze schroniska.Dla nich pewnie śmierć właściciela jest ciężkim przeżyciem. Tak jak pisano wcześniej - zrób foty, wrzuć informację na facebook, poszukaj informacji od rodziny.Ja bym właśnie od rodziny zaczęła.Powodzenie życzę.
|
|
Doradzam również ogłoszenia na OLX, a siła Facebooka jest ogromna. Proszę wrzucić na Spotted Łomża oraz poszukać pomocy u Fundacji dla zwierząt, których jest bardzo dużo.
|
|
ja4slaw, jeśli Twoja propozycja jest nadal aktualna uważam, że dla tych piesków byłoby idealne rozwiązanie. Jesli tak, proszę o kontakt irena_d2@wp.pl
|
|
Czy pieski nadal potrzebują pomocy?
|
|
Tak, nic się nie zmieniło
|