poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Potrzebna pomoc dla dwóch piesków

Dwa pieski po śmierci swojego pana pilnie potrzebują nowego domu, najlepiej z podwórkiem. Niestety nie mogę ich zabrać, mam swoje dwa psy. Na razie jeżdżę do nich co drugi dzień (nie stać mnie na codzienne wizyty) i zawożę im jedzenie, ale to jest za mało, one potrzebują codziennej opieki. Obawiam się, że sąsiedzi mogą zrobić im krzywdę, bardzo proszę o pomoc.
Kontakt na emaila irena_d2@wp.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Potrzebna pomoc dla dwóch piesków

A co z rodziną tego Pana ? Jeśli się pani obawia to proszę je zabrać do schroniska , albo do jakiś zaufanych znajomych na jakiś czas , wykonać jakieś fotografie piesków i wrzucić na jakiś inny portal typu spotted , fb czy inny bo tutaj obawiam się że mało kto się odezwie . Trzymam kciuki żeby wszystko się udało , w ostateczności zostaje schronisko , ale trzeba być dobrej myśli . Pozdrawiam

A jakie to pieski? I czy mogą mieszkać w dobrze ogrodzonym podwórku(dość dużych rozmiarów)jest tam już suczka wieku ok.3,5roku rasa kundel bury wzięta z schroniska 2 lata temu.

Kundelki, wielkości mniej więcej około kolana, na emaila moge wysłać zdjęcia. Oczywiście, że mogłyby zamieszkać na podwórku, mieszkały i mieszkają na podwórku. Byłoby super, gdyby nie były rozdzielone, a ja w razie potrzeby mogłabym pomóc w utrzymaniu :)

Nie oddawaj psów do schroniska.To byłoby dla nich koszmarne.,,,tym bardziej że już jedna była wzięta ze schroniska.Dla nich pewnie śmierć właściciela jest ciężkim przeżyciem. Tak jak pisano wcześniej - zrób foty, wrzuć informację na facebook, poszukaj informacji od rodziny.Ja bym właśnie od rodziny zaczęła.Powodzenie życzę.

Doradzam również ogłoszenia na OLX, a siła Facebooka jest ogromna. Proszę wrzucić na Spotted Łomża oraz poszukać pomocy u Fundacji dla zwierząt, których jest bardzo dużo.

ja4slaw, jeśli Twoja propozycja jest nadal aktualna uważam, że dla tych piesków byłoby idealne rozwiązanie. Jesli tak, proszę o kontakt irena_d2@wp.pl

Czy pieski nadal potrzebują pomocy?

Tak, nic się nie zmieniło

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org