Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Videofilmowanie na wesele |
Witam, czy ktoś mógłby mi polecić kamerzystę na wesele? chodzi mi o profesjonalne osoby, nie amatorów. Czekam na odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Videofilmowanie na wesele |
DJ Luas najlepszy w Łomży i okolicach.
|
|
To ten co obiecywał djów itp na ostatni koncert i nie wypaliło?jak tak samo podchodzi do nagrywania to podziękuję temu panu
|
|
videokaminski.pl
|
|
polecam jakąś firmę która używa drona. Efekt jest oszałamiający _________ moja ulubiona palarnia kawy
|
|
Pan Kopczewski używa drona. A filmy są boskie.
|
|
Ja polecam Edu-Art Studio https://www.facebook.com/eduartstd/ "I see humans but no humanity." Banksy
|
|
Arek Perzanowski
|
|
ile mniej więcej czeka się na film z wesela?
|
|
Cinefilm
|
|
na film czeka się nawet do pół roku wybierając ekipę na wideofilmowanie radziłabym o to pytać - niektórzy oferują zrobienie filmu w tydzień :D generalnie jak krótko czekasz to zazwyczaj ktoś nie ma zleceń i dlatego robi szybko. a skoro niema zleceń to wiadomo "I see humans but no humanity." Banksy
|
|
Dzidzejów załatwił, tylko że to miała być walka dzidzejów to dyrektorka się wystraszyła że wenedę rozpieprzą bo wiadomo że i fani tych dzidzejów by się przyłączyli do tej napierdalanki i zakazała im wstępu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |