Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa ,lutowanie kluczyka do auta, płytka |
... jak w temacie, mam kluczyk - na płytce brakuje elementu do baterii - blaszki do przewodzenia \"prądu\". Ktoś w Łomży może to naprawić ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa ,lutowanie kluczyka do auta, płytka |
kazdy elektronik ;) nie tak sie promuje nowe firmy ;-) nawet jak bedziecie dobrzy nikt do was nie przyjedzie po takim syfie ...powodzenia
|
|
daj mi adredy tych elektronikow bo spieszy mi sie ... a robote chce miec zrobiona
|
|
mandaryn Witam mialem podobny problem zrobią ci tylko w Starych Kupiskach http://www.kluczykiecuserwis.pl/
|
|
... niestety ale nie sa w stanie pomoc - jakies inne miejsce?
|
|
Jeżeli ktoś jest kumaty to byłby w stanie pzylutowac kabelek bezpośrednio do baterii i do plytki. Nie jest to zbyt eleganckie rozwiązanie ale powinno dzialac.
|
|
|
|
widać za wielu specjalistów tutaj nie ma w tej dziedzinie....
|
|
Kolego poiwodzenia z tym przylutowaniem kabelka do baterii uważaj tylko na oczu bo można wzrok stracić i zrobić sobie krzywde masz tutaj speca od kart i innych kluczyków Pozdrawiam http://olx.pl/oferta/przywrocenie-do-zycia-karty-elektronicznej-renault-CID619-ID72kCt.html
|
|
o i to jest jakas pomoc com454 ale czy dadza rade ogarnac temat - zobaczy sie Dzieki
|
|
@cim454 Dlatego napisałem że jak ktoś kumaty bo inaczej baterię przegrzeje i mu wystrzelił podczas lutowania. Nie takie rzeczy się robilo w trudniejszych czasach. ;) Teraz to już jest i tak dużo łatwiej przy użyciu niskotemperaturowych past bizmutycznych i innych stopow.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |