Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do kibiców ŁkS |
do prawdziwych kibiców , wchodzie na onet w sport , w II lige i brońcie honoru naszej drużyny ŁKS na forum , ktura jest na nim wyśmiewana i ponizana , że niby niszcze reputacje , jak i wizerunek futbolu polski , oraz teksty obrażające zawodników!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do kibiców ŁkS |
Ja już nie mam siły na nich. Pierw Zagłębie, a teraz reszta. Już Zagłębie się zamknęło, bo oni przegrali, a ŁKS sprawił niespodzianki. Najlepszym sposobem na takie przypadki jest wygrywanie i pokazywanie kto tu jest z wioski :]. a i Białystok nas broni. Thx ;) ...
|
|
Oj tam przesadzasz. kilka negatywnych komentarzy znalazłem. myślałem że tam ostro nas jadą...poszczekają, poszczekają i im się znudzi. dodam tylko że napisałem kilka odpowiedzi broniących naszego honoru :D
|
|
takich co wyśmiewają inny zespół, zawodników tej drużyny i set osób, które kibicują temu klubowi trzeba zwalczać, bo przez takie osoby powstają zadymy na stadionach, że też na takich łajdaków jeszcze nie ma surowych kar.
|
|
Jak nasza druzyna sie rozkreci to moze powalczy o miejsce w pierwszej piatce;) a narazie na forach w typowaniach,co do tabeli to jestemy na ostanich miescach,ale tak nie bedzie, Wierze w NASZ ŁKS!! ____ ^_^
|
|
wie ktos (tak na 100%) czy w meczu z Jagą ŁKS bedzie gosciem czy gospodarzem?? prosze o odp.
|
|
Też uważam, że albo awansujemy do ekstraklasy albo wycofamy zepół z rozgrywek po II kolejkach z powodu bankructwa. I tak trzymać !! Należy walczyć. ADALL
|
|
Zazdroszczo nam że wybiliśmy się na wyszy szczebel.
|
|
Honoru to niech bronia pikarze. Nasi kibice pojechali w skormnej grupie na mecz do Wroclawia i sie nie bali ujawinić, pomimo ze bylo duzo skinheadów... To sie nazywa honor. Zresztą nasi powinni sie utrzymać, o ile PZPN nie odejmie jakiś punktów za brak boiska, czy cos w tym stylu...
|
|
No i dobrze , niech robią z siebie debili , przez neta to każdy jest mocny , a ŁKS tymi dwoma remisami nie pokazał wszystkigo co potrafi .Ważne ,że my się cieszymy z wyników
|
|
prawdomuwny: honoru klubu to mozna bronic na wiele innych sposobow niz na kazdym forum.. nie ma co sie napinac.. wiadomo ze zawsze znajdzie sie wielu krytykantow..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |