Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tsunami czy Avito |
Witam, muszę założyć Internet i mam pytanie. Czy ktoś posiada Internet z tych firm? Co powiecie o nim? Jak jest z prędkością? Czy są lejki w godzinach popołudniowych czy cały czas jest dobry transfer? Usterki? Czy są zaniki łącza? Jak szybko likwiduja usterki jeżeli taka nastąpi? Czy ogólnie polecacie? Co o nich powiecie czekam na odpowiedzi, pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tsunami czy Avito |
witam na pewno nie Technik .Tsunami dla mnie jest bardzo ok stabilne i szybkie.
|
|
Czemu tak mówisz? A ktoś coś jeszcze może podpowiedzieć?
|
|
Kup sobie normalny internet przez komórkę, jak nie masz opcji np. na neostradę czy z kablówki :) -- Masz kasety Video VHS? Przegraj je na DVD! http://przegrywanie.lomza.pl
|
|
żadne tsunami tymbardziej avito,biorą za podłączenie 100zł,etech dobrze chodzi i podłączenie nic nie kosztuje,dane firmy na necie
|
|
Mam Tsunami od 8-9 m-cy, mieszakam 5-6 km od Łomży Mam pakiet 20 mega za 60zł, podpisałem umowę na 24mce - instalacja kosztowała mnie 1zł, router na własność 1zł. Przez ten okres nie było nawet jednego problemu, bardzo stabilnie czy to wiatr śnieg czy deszcz. Prędkość trochę ponad te 20mega zapisane w umowie.
|
|
Ja też korzystam z Tsunami. Jest ok za tą cenę. Problemów nie ma żadnych. Wcześniej miałem jakąś radiówkę Netstar. Szajs jakich mało.
|
|
Mieszkam przy straży tak kablówka odpada więc potrzebny w miarę dobry Internet żeby na dole i na górze sygnał był dobry i nie zamulal i zastanawiam się nad tymi dwiema firmami
|
|
Nie wiem jak w Avito ale w Tsunami pomiar jest za darmo. Zadzwoń, umów się. Przyjadą sprawdzą i siędowiesz jak z sygnałem.
|
|
Popieram tsunami mam ponad rok 0 problemów.
|
|
No z tego co widzę to avito podejścia nie ma z tego co tu piszecie przejdę się do tsunami i niech sprawdza jak sygnał i najwyżej podpisze z nimi
|
|
Tsunami polecam, z Avito jak odchodzisz są problemy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |