wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
upadek ŁKS-u?!

Prawdopodobnie jutro ŁKS oglosi upadłość i na tym skończy sie jego przygoda w II lidze. Niestety w kasie klubu nie znalazły się pieniądze na wypłaty dla piłkarzy. Do jutra działacze maja czas na uregulowanie należności. Jednym z rozwiązań byłby kredyt jednak do tej pory nie znalazł sie nikt chętny do podżyrowania kredytu. Zastanawiające jest to że klub miał możliwość sprzedaży kilku piłkarzy, co rozwiązało by problem, jednak nie zdecydował sie na to. Lepiej grać bez 2 zawodników w II-giej czy w komplecie lecz w IV-tej lidze?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: upadek ŁKS-u?!

A co z tą Sportową Spółką Akcyjną?

no właśnie co z tą Sportową Spółką Akcyjną ?? wpierw nie ma pieniędzy, później one są, a teraz znowu ich nie ma ??

wcześniej była mowa o pieniądzach na zadłużenie klubu, teraz nie ma na bieżące wypłaty

Co wy to chyba nieprawda , skąd to wiesz ryba ????

z tajnych ale wiarygodnych źródeł ;)...

Nie wiem, komu wierzyć. Rybak powołuje się na wierygodne źródła, a w GW piszą co innego: "Z dnia na dzień jest coraz lepiej, znikają problemy ze sprzętem, wszystko wypłacane jest w terminie. Nic tylko grać i zdobywać teraz punkty – dodaje Bałecki. " z 22.08.2006 r.
Ktoś mija się z prawdą, myśle że wszysto zmierza do normalności.
ryba(k) napisał(a):

bheheheheheh Mówiłem wspomnicie moje słowa . ŁKS nie bedzie w II lidze buhehehhe

No właśnie, co z tą Sportową Spółką Akcyjną panowie Poteraj i Zajkowski? Przecież miała być ona lekiem na całe zło!
Ja z kolei słyszałem, że jutro ma się odbyć jakieś ważne spotkanie w sprawie finansowania klubu. Jeżeli nic z niego nie wyniknie, to może się okazać, że zawodnicy nie pojadą w piątek do Gliwic. Wszystko to jednak gdzieś zasłyszane, przeczytane, a nic konkretnego. Polityka informacyjna ŁKS-u jest beznadziejna: prezes mówi jedno, ich rzecznik drugie, trener co innego, a piłkarze jeszcze coś innego. Ech, chyba tak naprawdę nikt nie wie co się tam dzieje.
Szkoda by było gdyby tak dobrze prezentująca się na boisku drużyna rozpadła się:(

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Nie możliwe trener odszedł teraz hajsu nie ma co się ***** dzieje ? myślałem że teraz powalczymy przez kilka lat w II lidze a może kiedyś extraklasa , a tu **** wołowa.

ktos puscil fante i wszyscy wierza...

zobaczcie jedna z ostatnich wiadomosci na 4lomza.pl...

Ile to juz razy mial upasc ŁKS ? Wiadomo wladze mamy jakie mamy, ale do upadku mimo wszystko raczej nie dopuszcza...
Wpelni zgadzam sie z FsT ;)

...Łomżyński Klub Sportowy...

zwłaszcza, że ŁKS szuka wzmocnień. mają pojawić się dwaj Nigeryjczycy. http://www.90minut.pl/news.php?id=442241

Do pan i władca...

Organizacją Sportowej Spółki Akcyjnej zajmowął się Pan Jarek Poteraj a nie ja drogi Panie i nie wiem na jakim jest to teraz etapie. Co do polityki informacyjnej wielokrotnie osobiście prosiłem o bardziej przemyślane wypowiedzi do mediów, ponieważ bardzo to odbija sie na wizerunku Klubu a co za tym idzie na pozyskiwaniu sponsorów. Ale chciałem także przypomnieć Panu ( pan i władca ) , iż jest to Zarząd Klubu z którym miasto współpracuje , my zas bylismy złym Zarządem / zarządem politycznym / wiec prosze być spokojnym o dalsze funkcjonowanie Klubu...

Ryba(k) co Ty za glupoty ludziom piszesz????? jak to nie ma pieniędzy na biężące wypłaty??? a Browar???? to on już nic nie daje pieniędzy czy co...

Ryba(k) co Ty za glupoty ludziom piszesz????? jak to nie ma pieniędzy na biężące wypłaty??? a Browar???? to on już nic nie daje pieniędzy czy co...to za co mają reklamę na koszulkach i są w nazwie klubu????

Ja wiedziałem już dawno, że to wszystko padnie. Niedługo przypomnę swojemu koledze o jego wszechwiedzy na ten temat.

ADALL

czemu oficjalna strona ŁKS-u nie jest aktualizowana na bieżąco...?

...przecież to też z pewnością nie zachęca potencjalnych inwestorów...

...czy tak ciężko wrzucić ostatnie wyniki, podać linka pod artykułu z 4lomza, czy lks.4lomza...? ...z gazet, z 90minut.pl....?

...jakieś aktualne informacje, oferty....

http://lks.lomza.pl/ - tak to wygląda teraz!!! :(

---
PGG

łks nie upadnie , po wyborach znajdo sie pieniądze , głosujmy na tego , co wspomoze nasza druzynę

jak wspomoże to zagłosuję... :)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Kefas wpisz cyferke 4 przed lomza i zobaczysz swietna stronke, ktora powinna byc oficjalna strona internetowa klubu.

no nie no znowu jakies ciemne ludzie w lksie ??? co na to lomzynscy skinhedzi??

lepiej sie spytaj co na to PiS

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org