Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Medela Swing |
czy ktoś ma do odsprzedania laktator Medeli Swing? Bo chyba nie ma w Łomży wypożyczalni laktatotów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Medela Swing |
Może się Pani zorientować w poradni laktacyjnej w szpitalu, obok oddziału noworodków. Zdaje mi się, że kiedyś mieli wypożyczalnię laktatorów, może nadal to funkcjonuje. Zresztą ogólnie polecam tę przychodnię - mało kto z niej korzysta, a mi naprawdę pomogli :) Bez tej pomocy byłoby ciężko wytrwać w karmieniu, ale się udało :) Może też dr Florczyk ma jakieś laktatory do wypożyczenia - my wypożyczaliśmy od niej łóżeczko do fototerapii, więc może ma i laktatory. Kontakt pewnie można znaleźć gdzieś w necie.
|
|
dzwoniłam do poradni , jednak tam nie mają laktatorów, natomiast dr Florczyk ma jeden który jest wypożyczony tak przy okazji, dla mnie też dr Florczyk bardzo pomogła, gdyby nie ona to nie karmiłabym syna ani jednego dnia a tak już 5 miesiąc przed nami!!
|
|
Witam mam taki laktator do sprzedania Medela Swing. Stan bardzo dobry, mało używany. Proszę o podanie do siebie kontaktu (maila, nr tel). Skontaktuje się Pozdrawiam
|
|
nudle@autograf.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |