Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stomatolog |
Jakiego stomatologa polecacie do leczenia kanalowego i jaki koszt tej uslugi?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stomatolog |
Daj spokój jeszcze będziesz pieniądze wydawał na dentyste,lepiej na piwo przeznacz:)
|
|
Rusłan Rusiecki, przyjmuje na rogu ul.Radzieckiej niedaleko Starego Rynku
|
|
dzisiaj miałam robioną kanałówkę u p. Joanny Skrodzkiej na Długiej. Póki co jest dobrze, koszt: 200zł
|
|
Modent na Ks. Janusza, szykuj coś około 500zl.
|
|
200 zl to nie droga ale zapewne to zab jednokonalowy? u mnie niestety dolna 6 to i koszt bedzie wyzszy
|
|
Dzięki za informacje skorzystam.
|
|
salamandrapl \"dzisiaj miałam robioną kanałówkę\" od kiedy kanałówkę robi się jednego dnia ??? jedną wizytą ???
|
|
Otóż kanałówka najlepiej jeśli jest zrobiona na jednej wizycie. Leczenie wieloetapowe tylko jeśli jest taka konieczność np. trudne kanały, wysięk z kanałów itd. jeśli lekarz otwiera ząb 5 razy to 5 razy otwiera wrota zakażenia. Jeśli trafisz do dobrego endodonty to jedna wizyta kanały ewentualnie druga na odbudowę.
|
|
Ja też robiłem kanałówkę na jednej wizycie u dr Rzeszotalskiego, siódemka dolna kosztowała mnie 400 zł razem z plombą, minął już rok i nic się nie dzieje. Także chyba można na jednej wizycie.
|
|
Ja polecam jakubowska jest bardzo delikatna I dobra w swoim zawodzie na wyszynskiego ma gabinet
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |