Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chirurgiczne usunięcie zęba |
Witam! Może ktoś jest mi w stanie doradzić do kogo zgłosić się z zębem do usunięcia? Podejrzewam, że będą z nim problemy więc potrzebny specjalista z prawdziwego zdarzenia. Szpital? Prywatnie? Zaznaczę, że zależy mi na czasie... W szpitalu miesięczna kolejka, ale może warto? Podpowiedzcie do kogo i za ile :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chirurgiczne usunięcie zęba |
W Bodent na ul. Kazańskiej zapytaj. Kiedyś miałam problem, ale na szczęście ominęło mnie cięcie. Na pewno robią. Za ile nie wiem. Telefon Bodent jest na ich tronie www- poszukaj w internecie.
|
|
Dr Tryniszewska, chirurg szczękowy. Przyjmuje prywatnie na Prusa, w szpitalu chyba też. Mi rwała ósemki prywatnie, zupełnie bezboleśnie i bezproblemowo. Bardzo rzeczowa lekarka, wszystko wytłumaczy i w razie problemu nie rozłoży bezradnie rąk. Polecam.
|
|
Głuszkowski na polowej, starszy nie syn, dalej w formie. Nie cyka sie, przez co szybko przebiega szybko i sprawnie. Przyjmuje na NFZ i prywatnie. ---------------------------------------------
|
|
a i jest chirurgem ---------------------------------------------
|
|
Zdecydowanie polecam Panią ze szpitala. Nie musisz płacić, wszystko bezboleśnie i z pełnym profesjonalizmem. Już dwa zęby tam wyrywałam, jeden był usuwany chirurgicznie. Nigdzie indziej bym już nie poszła.
|
|
głuszkowski i na NFZ
|
|
Super dzięki za pomoc :)
|
|
Polecam pani doktor w szpitalu - profesjonalizmem mar
|
|
Ty patatajnia to chyba powinnas poszukac specjalisty w szpitalu dla (za)obłąkanych ..gdzieś blisko siebie tam w Czechach ,patrząc na dane przy twoim nicku ,a nie klikasz na forum Łomża - Poland.
|
|
Polecam chirurgię szczękowa w Białymstoku. Najbezpieczniej.
|
|
a co niby w bialymstoku inne studia konczyli, ze az tam trzeba jechac usunac zeba?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |