Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Karma dla dwóch maych kociąt |
Jakie karmy jedzą Wasze koty i gdzie je kupujecie? Mamy w domu dwóch małych lokatorów i nie wiem, co powinny jeść, żeby były zdrowe? pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Karma dla dwóch maych kociąt |
polecam dla młodych kotków whiskas junior. Moja kotka co prawda jest już dorosłym kociakiem ,ale polecam Tobie sklep zoologiczny na ulicy Dwornej koło Kościoła Katedry tam Tobie doradzą :)
|
|
Tutaj masz przyblizone karmy, ktorymi warto sie zainteresowac http://jakwytresowackota.blogspot.com/2014/04/zywienie-kota-cz-v-lista-karm-wysokiej.html?m=1 Karmy typu whiskas czy kitkat omijaj z daleka. To typowe zapychacze bez wartosci odzywczych. Lepiej kup cos z puriny czy royala w puszku na dwornej
|
|
Takie małe kotki przede wszystkim suchą karmę dla kociąt. U nas kot je prevital. Ma w miseczce i podjada. Kupuj saszetki, smaki są różne, zależy jakie najchętniej będą zajadały. Też nie zapomnij o wodzie : ). Koty lubią podroby no i ryby oczywiście. Tylko ja nie daję surowego pożywienia. olka
|
|
idz do sklepu w blaszaku, tam jest duzy wybor i ta dziewczyna co tam jest to Ci doradzi. ja co prawda mam psa, ale taka karme dobrala, ze piesio je ale nie tyja (bo ma malo ruchu). Animals-tak sie nazywa , chyba??
|
|
ja polecam sklep apetete swoim kotom najczęściej zamawiam royala niby nie jest to jedna z tańszych karm, ale na apetete można znaleźć fajne rabaty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |