Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ogłoszenie o pracę |
Pewna firma zamieszcza regularnie to samo ogłoszenie o prace od 2013 roku. Czemu to służy? Wątpię że od tylu lat nie mogą znaleźć odpowiedniego kandydata. Nie trzeba mieć specjalnych umiejętności żeby spełniać wymogi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ogłoszenie o pracę |
trzeba miec specjalna jedna umiejetnosc - dac sie dymac bez mydelka nie wiesz? hahaha
|
|
Które ogłoszenie lub co to za firma ? :)
|
|
Są dwie możliwości: albo praca ch#jowa albo płaca ;)
|
|
praca w Łomży? chyba sobie żartujesz.. Pomysłowo.
|
|
Inspekcja pracy powinna miec uprawnienia policyjno sledcze bez zapowiedzi powinni wpadac do firm i papiery na stol i jak to pracownik pracuje 15 lat w firmie wykonuje fachowa prace i zarabia najnizsza krajowa? i dalej papierki wertowac pozniej wchodzi sie na zaklad i sprawdza jak jest z Bhp itp czy wszczyscy zarejstrowani i za piz... po kolei ksiegowego bhpowca pracodawce to co sie dzieje teraz to ubliza naszej inteligencji traktuja nas jak dzici a jak kogos nie stac na prowadzenie firmy to chamie nie dorabiaj sie na ludzkiej krzywdzie Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
Oj tam oj tam , jak może być dobrze jak jednym z większych pracodawców zatrudniającym na lewo , na umowy zlecenia , lub jak mu się chce są Fabryki Mebli Bazyl w Jeziorku , a głównym właścicielem jest Tadzio i Wiesio ,żona Wiesia to zastępca dyr. Urzędu Pracy , druga po Bieńku to ta sama pani co twierdziła na 4lomza , że rozumie bezrobotnych bo sama nim była , tylko nie wiem kiedy miała czas być bezrobotną, Ta ustawa która daje za zatrudnienie bezrobotnego ponad 20 tysiaków to jak myślicie kto z niej najwięcej korzysta Czy przypadkiem nie jest tak , że jak jest dopłata to zatrudniamy , jak nie ma to zwalniamy , a kaska leci, no myślę że ciut oświeciłem co niektórych. Dla nie wiedzących dopłatę przyznaje Urząd Pracy Ciekawe jak długo ten post będzie ?
|
|
nie od dzis wiadomo ze takie ogłoszenia to czysto - darmowa reklama ot i cała filozofia
|
|
a co to? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
kigo ch.uja wchodzą wszystkie posty , a ten nie ? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
no kutasy z 4lomza, w poście nie użyłem ANI JEDNEGO wulgarnego słowa, nic na temat polityki, nikogo nie obraziłem , ale teraz wam ch.. w dopę ! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
napisałem bez podtekstów politycznych, czy religijnych NIKOGO TAM NIE OBRAZIŁEM! O CO CHODZI, ŻE NAWET W TEMATACH GOSPODARCZYCH - KASUJĄ POSTY !!! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
SORRY , ZA CHWILĘ MI ZABLOKUJĄ NICKA HAHAHHA ... ALE , ŻEBY AŻ TAKA BYŁA TU CENZURA ? napisałem bez podtekstów politycznych, czy religijnych PISAŁEM OGÓLNIE NA TEMAT RYNKU PRACODAWCA-PRACOWNIK ---- I TO BYNAJMNIEJ NIE NA TEMAT RYNKU PRACY W SZCZEGÓLNOŚCI - Z UWZGLĘDNIENIEM ŁOMŻYŃSKIEGO, _ TYLKO W OGÓLE OGÓLNOPOLSKIEGO ! NIKOGO TAM NIE OBRAZIŁEM! O CO CHODZI, ŻE NAWET W TEMATACH GOSPODARCZYCH - KASUJĄ POSTY !!! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
JAJA TOTALNE ! nawet tu w kwestii wypowiedzi INGERUJĄ ! _________________________________ SORRY! co się tak nie podobało moderatorowi tego forum w moim poście? ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________________________ MASZ ODROBINĘ CYWILNEJ ODWAGI - PUŚĆ TEN POST, NIECH LUDZIE SAMI OCENIĄ , CZY NARUSZYŁEM JAKIEKOLWIEK NORMY SPOŁECZNE ? wstyd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
A JA UPARCIE : dawaj i dlaczego NIE ? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
dziwne ? nie? wszystko wchodzi , a post nie? ------------------------------------ JAK TAK DALEJ BĘDZIECIE POSTĘPOWAĆ, TO TU SAMI ZE SOBĄ BĘDZIECIE TYLKO PISAĆ, PASUJE WAM TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI ? ----------------------------------- CHCECIE BYĆ FORUM DLA GIMBAZY? JUŻ POWAŻNI REKLAMODAWCY SIĘ Z WASZ ŚMIEJĄ, WŚRÓD ZNAJOMYCH BIZNESMENÓW OLEWAJĄ WAS JAKO WIARYGODNE MEDIUM SPOŁECZNOŚCIOWE !]--- _____________ BOLI PRAWDA ? ... pewnie teraz skasujecie nick hahahha nic to nie da, odrodzę się pod nowym ! WSTYD I ŻENADA !!! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Chłopina sfiksował sam ze sobą pisze .
|
|
kutasie,posty kasują ! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Do góry idioto :D
|
|
kuuutaaaassss
|
|
bo wszystkie urzędy to jedna rodzina. zenek
|
|
Przyjmijcie do siebie że u ***** i skąpca się nie pracuje i tyle. Ciągle tylko te wymówki bo rodzina jest i trzeba wykarmić,utrzymać, czy to czy tamto więc muszę pracować i się godzić. Jak żyjecie z dnia na dzień, z miesiąca na miesiąc to nie zakładajcie rodzin i tyle. Osoba chociaż trochę zaradna sama sobie jakoś poradzi.
|
|
u c.h.u.j.a *
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |