niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Odebrane spodnie z pralni

W sobotę 30 stycznia kobieta odebrała z pralni na Pl. Niepodległości kilka rzeczy, w tym spodnie od garnituru nie należące do niej. Odbierane przez nią ubrania były przeznaczone dla syna, który tego dnia miał iść na studniówkę. Do dnia dzisiejszego najprawdopodobniej nie zorientowała się, że wsród tych ubrań są spodnie od garnituru, które należą do mnie, a w sobotę mam imprezę. Może ktoś skojarzy sytuację. Proszę o kontakt z pralnią. Dziękuje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Odebrane spodnie z pralni

za takie sytuacje chyba raczej pralnia odpowiada, powinni pokryć koszt zakupu nowych spodni skoro tamte im się zapodziały

Właśnie chciałam tez się zapytać,że jeśli wina lezy po stronie pralni to oni powinni poczuć się do odpowiedzialności i może przynajmniej zwrócic część pieniędzy za nowe spodnie

A co mi po samej marynarce od garnituru?! Co do niej założyć, jak garnitur galowy na oficjalne okazje?!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org