Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy to prawda ?? |
czy to prawda co piszę na swoim profilu Piotr Serdyński , jeśli tak to ja pytam: Dlaczego tak głosowaliście drodzy Posłowie ziemi łomżyńskiej????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy to prawda ?? |
a co pisze bo nie będę mu nabijał oglądalności
|
|
hahaha Łomża nadal będzie rozjeżdżana
|
|
kołak i ruda gwiazda internetu,PRZECIW
|
|
GŁOSOWALI przeciw bo rydzyk potrzebuje 20 baniek
|
|
Dorzucę swoje 3 grosze. Żal mi łomżyńskich posłów, stanowiących obecnie parlamentarną większość. W Łomży byli lokalnymi gwiazdami. A na Wiejskiej ? .... Bez własnej woli, zdegradowane do poziomu marginalnych maszynek do głosowania zgodnie z przyjętą strategią prezesa partii. Władze kościelne wzywają z ambony „ precz mamoną „ (zdjęcie poniżej). Posłowie robią przeciwnie i na złość klerowi głosują za dotacją z budżetu państwa w wysokości 20,0 mln złotych dla ojca Tadeusza Rydzyka z Torunia. Kilka dni później (dzisiejszej nocy - 30 stycznia) w głosowaniu nad poprawką do budżetu państwa w postaci zabezpieczenia 5,0 mln złotych na budowę obwodnicy Łomży głosują następująco: niestrudzony w walce o obwodnicę Lech Antoni Kołakowski - przeciw, Bernadeta Krynicka - przeciw. Apeluję do lokalnych dziennikarzy !! Niedługo będzie okazja. Zapytajcie, czy nie będzie im wstyd wrócić tu za 4 lata? Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Wstyd nie dym w oczy nie gryzie :) A za 4 lata większość wyborców zapomni :)
|
|
ja pierdzielę. Administrator usunął nazwiska posłów z mojego postu. Co się dzieje? Przecież to przytoczenie wyników głosowania, które jest jawne i publiczne. Nie było tam żadnych wulgaryzmów, szkalowania, zniesławiania. Wsssssstyd. 4lomza, czego się obawiacie? Czy Wy już także w TV TRWAM ? Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
TO WIELKIE, gdzie o tym można przeczytać na oficjalnej stronie? Podeślijcie linka
|
|
Pewnie sie obawiaja ,ze juz nikt do Lomzy nie zajedzie jak bedzie obwodnica .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |