Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zagadka |
jak myślisz czy jest możliwe skoszenie trawnika w tzw. szachownicę? jeżeli tak, to w jaki sposób?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zagadka |
Jest możliwe :) i uważam że mam już pomyśł :) Cieżko bedzie napisać lepiej byłoby pokazać ale to koszenie porównałbym do gry w węża... Może ktoś lepiej wyjasni... :)
|
|
|
tak...wjeżdzasz kosisz jeden rzęd..p[otem 2 3 4 itd... potem odwracasz wzduz miejsca w którym kosisz(jeżeli prostokątny lub kwadratowy) i jedzeiesz też żądkami...oczywiście musisz odstęp....Jezeli zrozumiałeś to gratuluje:))
|
|
hans a ja mam dla ciebie lepszą zagadkę! wiesz jak złapać dzika na chak?
|
|
NOWE Forum Łomżyńskie Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia, zarejestrowania się oraz dyskusji na nowo powstającym Forum Łomżyńskim opartym na phpBB. Szeroki zakres tematyczny, nowy wygląd, moderatorzy, własny profil, przyjazne użytkowanie i wiele innych rzeczy które stworzyliśmy z myślą o Was :) Wszystkie osoby chcące pomóc przy tworzeniu forum, prowadzeniu jakiegoś działu tematycznego, interesujących się grafiką, polityką, sprawami Łomży lub po prostu lubiących gadać :P serdecznie zapraszamy na NOWE Forum Łomżyńskie http://lomza.go.pl
|
|
musisz miec sztywne palce,zgadza sie Łewap?
|
|
Niemożliwe to jest tylko wsadzić parasol w d**e i otworzyć a reszta jest do zrobienia??? waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
amorr zgadza się.waldek też dobre!
|
|
ty aby skosić trawnik wypij litr vódki i zacznij kosić i o efekty sie nie martw hehe Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |