Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie najlepiej zbadać wzrok? |
Gdzie najlepiej zbada wzrok? Nie tylko okolice. Zależy mi na profesjonalistach nawet z daleka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie najlepiej zbadać wzrok? |
badanie wzroku to nie jest lot w kosmos... i robi to okulista !
|
|
W Łomży każdy zrobi ci inaczej i będą różnice (testowałam to i nie za darmo) cholera wie kto ma rację. To jakaś kpina z ludzi. Może lepiej poszukać dobrego i wykwalifikowanego okulisty gdzieś w warszawie i nie tracić czasu i pieniędzy na lokalnych z wątpliwym wynikiem badania. Ja już po swoich doświadczeniach sobie odpuszczam w łomży.
|
|
Jeżeli bardzo ci zależy na profesjonalnych usługach z daleka to polecam Paryż, Genewa, Londyn i Tybet. Broń Boże nie daj się nabrać na te badziewne linki, które wrzucą tu zaraz twoi znajomi. Oni w duupie byli i govno widzieli. Nie znają się na okulistach z bardzo daleka. Nie opuszczają kompa w domu od wielu lat. Nawet nie wiedzą, że w Polsce jest teraz patriotycznie i radośnie, po 500 zł na każdego emeryta, jeżeli tylko wcześniej emeryt przekaże 1000 zł na ojca Tadeusza. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Bys sie tomku zdziwil jak prosta rzecz partacz potrafi zepsuc. Niby badanie wzroku to nic trudnego ale pamietaj ze jak ktos Ci cos spieprzy to oczu sobie nie wymienisz. Monia- Jezeli jest to podstawowe badanie wzroku to raczej nie kombinuj i idz gdzie wygodnie. Jezeli cos powazniejszego to polecam okulistyczny szpital kliniczny w wawie (placowka przylegla do szpitala praskiego)
|
|
Znam bardzo dobry Instytut http://instytutoka.pl/ robią ram kompleksowe badania i wystawiają pełną diagnozę. Mojej kuzynce bardzo szybko zdiagnozowali jaskrę i podjęli specjalistyczne leczenie. Jeśli zależy Ci na ekspertach w tej dziecinie to zdecydowanie polecam Ci to miejsce
|
|
No i ogiery poszły w las. Czy one umieją czytać ze zrozumieniem?? // monia65x2 = 130 razy bez orgazmu // szuka lekarzy nawet z daleka, a nie prowincjonalnej Warszafki :(( Podawać adresy tylko zagranicznych klinik, bo ona jest bardzo wymagająca. Do tego stopnia, że o opinię pyta specjalistów na tym forum ! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |