Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomoc dla Danuty Mystkowskiej |
Przez wiele lat była bardzo znaną łomżyńską dziennikarką. Publikowała pod nazwiskiem MYSTKOWSKA. Warto się zastanowić nad udzieleniem pomocy... więcej w linku http://www.wartojestpomagac.pl/nasi-podopieczni/145-danuta-kuleszyska
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomoc dla Danuty Mystkowskiej |
rozumiem dramat tej Pani.Ale nazwisko Mystkowska nie tylko pojawiało się w publikacjach - ona tego nazwiska używała oficjalnie. Tylko jaki był sens?Poza tym z tego co pamiętam Pani rzeczywiście troszkę inaczej wyglądała.Czy to możliwe zeby zmieniła się tak w kilka lat?
|
|
Gwarantuję, że to Danusia Mystkowska... Po prostu zmieniła nazwisko... Powodów może być bardzo wiele... A to, że inaczej wyglądała? Proszę o obejrzenie własnych zdjęć sprzed ok. 10-15 laty... Ja miałam sporo włosów i nie miałam pomarszczonego czoła... A TY?
|
|
Informuję, że pod moim nickiem tekst napisała ciocia, która znała osobiście łomżyńska dziennikarkę.
|
|
Pani Mystkowskiej nie poznałem, ale wiele dobrego o niej słyszałem. Życzę sukcesu w walce z chorobą. Słyszałem, że ta pani do naszego miasta wniosła dobre rzeczy gdy tutaj żyła i pisała.
|
|
spoko, widziałam jej zdjęcia na fb. zmieniła się sporo - oczywiście w dobrym słowa znaczeniu :) dlatego nie poznałam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |