niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do wszystkich dobrych ludzi !!! Szukam Sprawcy

W dniu 27.01.2016 na parkingu pomiędzy kinem a komisariatem ktoś uszkodził mi samochód (srebrne kombi) i odjechał z miejsca zdarzenia. Został uszkodzony tył samochodu. Jeśli ktoś widział to zdarzenie proszę o pomoc

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do wszystkich dobrych ludzi !!! Szukam Sprawcy

dobrych ludzi juz niema na tym świecie,nawet jak ktoś widział to się nie udzieli w twojej sprawie,chcesz ściągnąć na kogoś kłopoty,przecież z tym się wiąże ciąganie po policji,zeznania itp,chłopie czyś ty zgłupiał do reszty???

nie prawda \"tobiasz1000\" jeszcze kilka osób jest
jakbym widziała to bym pomogła chętnie. Mam nadzieję że się znajdzie spawca

Trzeba zainstalowac sobie kamerki w samochodzie ,przeciez to nieduzy koszt .

\\\"tobiasz1000\"/ to że w twoim otoczeniu brakuje dobrych i życzliwych ludzi to już twój problem ja wierze że dobrzy ludzie jednak istnieją i postawią się w mojej sytuacji, a jeśli już wspominasz o głupocie to raczej charakteryzuje sprawce który odjechał z miejsca zdarzenia.

Zdarzenie miało miejsce między godziną 12-13.30 nie proszę o zeznania chodzi o jakiś ślad marka model rejestracja resztą zajmę się sam. Pokażmy sprawcom że nie są bezkarni, to może spotkać każdego z nas...

spij najlepiej w samochodzie jak nie stać cię na kamerkę a rady,porady to możesz prawić swojemu dzieciakowi o ile go masz bo jak nie masz to se zrób,ciao:)

Dobrzy ludzie jednak istnieją. \\ tobiasz1000 / na co mnie stać to nie Twój problem ale skoro tak się tym przejmujesz to Cie wynajmę do kimania w bagolu i problem kamerki rozwiąże się sam. Co do nabijania ilości postów nie wnoszących nic ciekawego do tematu - nie łudź się oskara nie dostaniesz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org