Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Urolog - wizyta prywatna. Kogo polecacie? |
Jakiego urologa polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Urolog - wizyta prywatna. Kogo polecacie? |
Dobrego. A jeśli chodzi Ci o nazwisko, to nie znam na szczęście jeszcze żadnego. _____________________________ ... & vice versa!
|
|
zadzwoń do Ostrołęki lub Białegostoku sami swoi
|
|
Urolog Załęski Marek 604403081. Rzadko potrzebuję ale bywam i polecam. ![]()
|
|
Aro :) A gdzie przyjmuje? I czy długo czeka się na wizytę?
|
|
Dr. Krajewski zna się i ma podejście do pacjenta młody27
|
|
Dr. Krajewski zna się i ma podejście do pacjenta młody27
|
|
Dr Andrzej Krajewski, przyjmuje w przychodni na Sybiraków prywatnie a w szpitalu w poradni termin wolny - w kwietniu, maju! Bez powodu nie byloby takich kolejek... Doktor jest rzetelny, konkretny i b.miły. W razie ew.wiekszych problemow pracuje w szpitalu i na pewno pomoże. Załęski również dobry lekarz ktorego mozna polecic.
|
|
W tygodniu jestem w Warszawie, to tam mogę Ci polecić poszukać lekarza na RankingLekarzy.pl, ja znalazłam urologa na http://www.rankinglekarzy.pl/lekarze/urolog/warszawa/zoliborz/ Sprawdzisz informacje o lekarzu i o tym jak się do niego zapisać.
|
|
@celeron, jak byłem u niego ostatnio, to przyjmował w bloku zdaje się 15 przy Księcia Janusza. pod koniec tego ciągu handlowo usługowego. Najlepiej dzwoń i się umawiaj :) ![]()
|
|
U mnie wizyta u urologa też była konieczna. Sama się przestraszyłam krwi w moczu. Człowiek od razu zaczyna panikować. Badań miałam kilka, w tym cystoskopię prywatnie robiłam w Ober Clinic. Na NFZ też można się zapisać jak coś. Nie trzeba się bać tego badania, w znieczuleniu miejscowym jest przeprowadzane. Ważne żeby przed samym badaniem opróżnić pęcherz.
|
|
Nie wiem jak teraz ale 10 lat temu Dr Krajewski był najlepszy. Robił mi zabieg w szpitalu i zrobił bardzo dobrze
|
|
ja ci mogę polecić doktora Syryło, przyjmuje w Warszawie w klinice Sclinic. Naprawde warto. Świetny specjalista z dużym doświadczeniem, a przy tym bardzo troszczy się w swoich pacjentów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |