Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaraz będzie zimno w mieszkaniach |
Spółdzielnia Mieszkaniowa Perspektywa. Robi się coraz chłodniej w mieszkaniu,grzejniki stygną. Awaria chyba się przytrafiła
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaraz będzie zimno w mieszkaniach |
Każdy mówi o oszczędności i ekologii,wysokich rachunkach za c.o a u mnie w bloku drzwi od wiatrołapu zawsze otwarte bo po co zamykać-ciężko, światło przed klatka mimo obecności latarni bez uzasadnienia jest włączone czasami mam wrażenie,że mieszkam w dzielnicy bogaczy.Pamiętajmy jednak ,ze za rachunki wspólne płacimy wszyscy.A może warto by spółdzielnia pomyślała o czasowych obciążnikach 2 drzwi od wiatrołapu i czasowym świetle przed klatka.Jak nie moje,to po co szanować dobro wspólne.Jak jesteś bogaty kup sobie dom a wtedy rachunki otrzeźwia Twój umysł.
|
|
Dercos - masz całkowitą rację. U mnie w bloku, ktoś wywiesił na drzwiach od klatki kartkę - \"kulturalnych ludzi, zamykanie drzwi nie trudzi\". I wiesz co, jak ręką odjął. Wystarczy chyba czasem pojechać ludziom po ambicjach, żeby do nich dotrzeć. Niektórym to chyba się wydaje, że za światło na korytarzu odpowiedzialne są świetliki, a za ciepło niewidzialne moce. Siłowniki do drzwi to dobra sprawa, chociaż podejrzewam, że zaczęłyby się głosy, że drzwi za ciężkie i wózkami wjeżdżać ciężko. I tak źle i tak nie dobrze.
|
|
ze wsi ***** przylazłeś srałeś w wychodku pod płotem słoma ci z butów wystaje a teraz ***** wygód szukasz
|
|
\"biaman.pl\"? Jakoś z miastem mi się to nie kojarzy za specjalnie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |