Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ulotki |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ulotki |
Jak złapię jakiegoś ulotkarza to... codziennie wieszają mi gazetki na klamce wrrr... oczywiście zostawiam to na korytarzu, a co tam! Nie ja śmiecę, nie Ja będę sprzątał. Człowiek przychodzi zmęczony do domu, a tu musi się jeszczę przeciskać przez stos papierów ;/ W Łomży to jest mniej uciążliwe, ale w B... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
w angli placa 4 funty za godzine noszenia ulotek.
|
|
tu nie anglia tu chyba za ulotke dostaniesz z 3 grosze 1000 ulotek 30 zeta heheh Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
Peter nawet się nie bierz za taką robote....
|
|
markac ja robie identycznie jak zobacze ulotke np na mojej wycieraczce
|
|
za kilkaset ulotek nawet do tysiąca sztuk za rozniesienie możesz otrzymać do 70 zł to max??? waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
I po co roznosic te ulotki skoro wszyscy mają je gdzieś. Ja sam nie czytam tylko wywalam do kosza lub na ulicę :D
|
|
Z tego co wiem to ludzie dosatją 36 zł za 1000 ulotek :]. Ale to tylko jeden bliżej mi znany przypadek.
|
|
NOWE Forum Łomżyńskie Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia, zarejestrowania się oraz dyskusji na nowo powstającym Forum Łomżyńskim opartym na phpBB. Szeroki zakres tematyczny, nowy wygląd, moderatorzy, własny profil, przyjazne użytkowanie i wiele innych rzeczy które stworzyliśmy z myślą o Was :) Wszystkie osoby chcące pomóc przy tworzeniu forum, prowadzeniu jakiegoś działu tematycznego, interesujących się grafiką, polityką, sprawami Łomży lub po prostu lubiących gadać :P serdecznie zapraszamy na NOWE Forum Łomżyńskie http://lomza.go.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |