Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nagie ciała |
Będziecie ?? Piszę ten tekst bo mam dylemat (nie wiem co to, ale mam). Otóż przyjaciółka uparła się, że tam się koniecznie uda w najbliższą sobotę. Chce rywalizacji. Nie byłoby w tym nic zdrożnego, gdyby nie idiotyczny pomysł znajomej. Otóż nie zamierza konkurować z dziewczynami o tytuł miss, tylko o tytuł najładniejszego kostiumu kąpielowego. Uparła się, że włoży go jeszcze w domu, a tam okaże go w pełnej krasie (nie wiem jak chce to zrobić, bo chyba nie na barze ?! ). Szuka teraz w pośpiechu marki azulena. Twierdzi, że jeżeli nie otrzyma tych szmatek na czas, to i tak się rozbierze. Ma czarne włosy, ale myślę, że to farbowana blondynka ! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nagie ciała |
teraz modny jest lazurowy gwałt :)
|
|
Współczuje znajomości ...
|
|
dokladnie whiskas zamiast mózgu :)
|
|
Peter a przyjaciółka wie o tym że się akurat tam ma wybrać
|
|
primo: temat dla gimbazy secondo: niesmaczne i admin .... szkoda słów ! lansik pod gimbazę, a @peter raczej rozsądny, to chyba dziś coś brał albo i jeszcze nie wytrzeżwiał hahaha Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |