Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Witam |
Czy są jakieś dofinansowanie na otworzenie firmy transportowej ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Witam |
Ja też witam. Dofinansowań dla ciebie nie ma, ale jakbyś tak poszperał i poszukał w budżecie tego porąbana go kraju, to może by się coś znalazło. Powodzenia. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Z tego co się orientowałem dofinansowania na transport nie ma. Zbieraj kasę tak jak ja i nie czekaj aż ci dadzą.
|
|
Tez witam. Dofinansowania nie ma bo cała kase zgarnia ta menda o nicku maruda :)
|
|
Zbychu!!!!! Jak Ty możesz tak pisać!!!!
|
|
No właśnie ma wspulnika Omania ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Omania bo poczytalem jego wypociny po trzech latach i stwierdzilem ze jest chory,no coz starosc. Nie powinien tu wchodzic zjeb bo tylko wyzywa i obraza ludzi. Nie zawsze musimy sie z kims zgadzac, ale chyba zauwazyliscie ze ja wszystko zamieniam w zart bo was szanuje i kocham. Nie czuje sie lepszy od was jestem zwyklym prostym czlowiekiem i tez czasami zdazy mi sie napisac jakas glupote. Omania i Konsul pozdrawiam
|
|
cóż na stare lata maruda zgłupiał całkowicie i się za kasę zeszmacił, zmienił nagle poglądy o 180 stopni i teraz dopę pislamistom liże na każdym kroku Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
vox trzeba go leczyc a Ty wbijaj do mnie kiedy chcesz z panna gosc w domu Bóg w domu, moja juz sie przyzwyczila ze u nas na chacie non stop ktos jest ja to kocham, bo jak ktos chce przyjechac tzn ze mnie lubi i szanuje :)
|
|
vox zapomnialem dopisac ze mamy trzy pokoje goscinne i kazdy z łazienką tak wiec Twoja popłówka bedzie miala komfort a jesli chodzi o wyzywienie to do nas nic sie nie przywozi wszystko mamy nasze swojskie i chleb tez pieczemy tak wiec kiedy chcesz to wbijaj nawet jutro :)
|
|
Konsul2 a co to jest wspulnik ze tak zapytam? Zbychu,jak napisałeś każdy ma swoje zdanie.Trzeba szanować innych. Ile ludzi tyle poglądów.
|
|
z chęcią i dzięki Zbychu, w wakacje pomyślimy pozdro Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
vox to dla mnie zaszczyt jak przyjedziecie :) omania niech kazdy ma swoje zdanie i gitara. Ale omania czy ja kogos tu wyzywam tak jak maruda ? Ja szanuje ludzi, i kazdego kocham. Znam zycie, teraz dzieki Bogu stoje dobrze ale cos Ci nisze nie wstydze sie tego. Pochodze z normalnej przecietnej rodziny jak mialem 19 lat wyjechalem do Wloch i tam przez tydzien nic nie jadlem. Nie mialem kasy na bulke siodmego dnia tracilem wzrok z glodu chodzilem po omacku. Tak wiec kochajmy sie i szanujmy bo my wiemy kim jestesmy dzis ale nie przyzwyczjajmy sie do tego. Tylko Bóg wie kim bedziemy jutro.
|
|
Oj dobrze już :) Zycie jest zbyt krótkie by cięgle szukać zaczepek .Kochajmy ludzi...tak szybko odchodzą ....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |