Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Apel do forumowiczów. |
Szanowni Państwo apeluję o potępienie i ignorowanie zakładanych tematów i wpisów forumowicza o nicku - maruda. Podpisującego się hasłem: ,,Jestem Polakiem i nic co ma % nie jest mi obce" :) Jakim jest Polakiem to widać po jego zakładanych tematach i wpisach. Lewackie zakompleksione łajno, wszystkich obraża i poniża na tych forach. Wszystko neguje i wszystkiemu zaprzecza. Kim ty właściwie jesteś, że wyzywasz lewaku, kloacznym językiem kobiety i młode dziewczyny, innym grozisz pobiciem w ustawkach na "muszli", masz czelność pouczać łomżyńskich policjantów, szydzisz i poniżasz młodzież z Łomżyńskiego Klubu Myśli Patriotycznej i innych Organizacji Narodowych, oczerniasz Żołnierzy Wyklętych, Kościół Katolicki i Śp. Pana Prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Gnido radzę ci zmienić nick, gdyż godzisz w dobre imię Culliforda Pierre i ikonę bajek dla dzieci. Właśnie to takie lewackie ścierwa wraz z niemieckimi anarchistami pluły na Nowym Świecie na naszych Ułanów i Harcerzy z Grup Rekonstrukcji Historycznych uczestniczących w Marszu Niepodległości. Twoja lewicowa propaganda sączy się każdego dnia na forum ogólnym i politycznym. Zdominowałeś te fora manipulując ludźmi. Skąd ja znam te metody. Spryszczaj stąd. Już czuję jak za chwilę będziesz śmierdział potem odpisując swoim dziadowskim językiem na moje spostrzeżenia. Spiepszaj dziadu. Forumowiczu o nicku "no nie": w pełni sie z Tobą solidaryzuję, brawo za odwagę w podjęciu zdecydowanej obrony obrażanych kobiet i dzieci przez tego wyrzutka. Życzę wszystkim więcej takich zdecydowanych i odważnych forumowiczów. Nie dajcie się podpuszczać i walczcie z tym czerwonym matołem. Jeszcze raz ci mówię wara od Żołnierzy Wyklętych! Red is Bad "ŻYCIE I ŚMIERĆ DLA NARODU" - Bolesław Piasecki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Apel do forumowiczów. |
popieram i pozdrawiam ---------------------------------------------
|
|
Alpamayo najpierw ty przestań obrażać. Najpierw wymagaj sam od siebie , a potem od innych.
|
|
Ta wasza myśl patrityczna obóz narodowy i rzołnieże przeklęci to mi bujają koło wora :):) Czego ty niemasz niestety prawiczku:):)
|
|
A tym czasem lecę bzyknąć :) Czego ty nie możesz zrobić bo nie masz czym:):) buahahahahaha:):) Do jutra podpaska :) Będę pod wieczór :):)
|
|
Popieram ...należy totalnie olać tego śmiecia....kretyn sam używa kilku ników nie tylko tu lecz również na innych forach.zastanawiam się czy to jest głupie tak samo z siebie czy mu za to płacą gdyż to czyt:maruder jest o każdej porze dnia i nocy..zakompleksiony matoł udający że ma z tego świetna zabawę ,te ciągłe jego buźki a prawda jest zupełnie inna ..on to doskonale wie ale co mu pozostało ..dowartościowywać se głupotą z myślą że ktoś mu uwierzy ..błazen prl-owskiego systemu.
|
|
odnośnie bzykania...ktoś kto to naprawdę robi nie musi się tym chwalić publicznie-żałosny kretynie....
|
|
Skoro - jak sam piszesz - neguje wszystkich i wszystko, dlaczego denerwujesz się, że neguje również wyznawane przez Ciebie wartości? Olej to. Jest ciekawą postacią, jedni go uwielbiają, inni też uwielbiają, ale kłócić się z nim i go wyzywać, forum dużo straciłoby bez kogoś takiego, taki nasz lokalny folklor :)
|
|
popieeram. ja i tak probuje nie zwracać na niego uwagi. moglabym tu nie pisac ale zaglada wiele osob i czasem cos do kogos dotrze. ten socjopata i psychol to TROLL.
|
|
aha i troll jest zadowolony jesli o nim pisza i sie nim interesuja. pewnie sory za okreslenie teraz jak to czyta to sobie WALI KONIA. lub probuje to robic. tak jak ekshibicjonista podnieca go kiedy ktos na niego zwraca uwage. wiec najlepiej olac go i nie ciagnac tego. on o sobie sam stwarza tematy. czy to jest normalne??
|
|
dvw; no nie; panda19833 dziękuję Wam za wsparcie, trafne i świetne komentarze. Też pozdrawiam. "ŻYCIE I ŚMIERĆ DLA NARODU" - Bolesław Piasecki
|
|
oj pandziu nie wpadaj w kompleksy, taka niby kulturalna a tu piszesz o waleniu konia, może sama wolałabyś mu czochrać bobra? nie przejmuj się każda potwora znajdzie swego amatora i może i tobie ktoś pozwoli laskę sobie zrobić! hahahaha... hehehehe..
|
|
panda, zachowuj się, byle jak ale się zachowuj i póżniej nie płacz , że ci ktoś w twoim stylu odpisze, wymagasz kultury - to sama najpierw jej przestrzegaj!
|
|
wlasnie wymagasz kultury to sam ja zachowaj. jesli ktos jest dla mnie chamem to i mi w koncu puszczaja nerwy. ty to masz teksty naprawde. do tej pory nie znalam takich.
|
|
to póżniej NIE PŁACZ , że ktoś ci tak samo odpowiada! nie ucz ludzi kultury, jak sama jej nie przestrzegasz !
|
|
analizując tekst i retorykę wcześniejszych wypowiedzi ( patrz archiwum i wyszukiwarka ) - Autor: Alpamayo to to samo co : Autor: no nie .........................................
|
|
Jak tak czytam, to dochodzę do wniosku, że jesteście siebie warci. Jak małe dzieci, przezwiska, wyzwiska. Idźcie pod blok i strzelcie sobie plaskacza. Mądrzy użytkownicy wiedzą, że marudę traktuje się z przymrużeniem oka :) Błagam, skończcie już z tym godnym pożałowania kaczym "Spieprzaj dziadu", wstyd na cały świat.
|
|
maruda nie jest wredny jak nie zostanie do tego zmuszony :) Ale jak zostanie, to drżyjcie narody :):):)
|
|
do tego coś marud. O widzę, że wróciło to coś, to coś co wyzywa kobiety i dzieci na naszych łomżyńskich forach, ma czelność pouczać łomżyńskich Policjantów, wyzywa łomżyńskich Patriotów, szydzi z Niezłomnych, Kościoła i Prezydenta RP, organizuje chuligańskie ustawki na łomżyńskiej "muszli" i grozi pobiciem wszystkim tym, którzy myślą inaczej niż to coś. Ile wymierzyłeś sierpów? - pytam...., a teraz ja ci dołożę czerwona zarazo: Bij bolszewika Bij bolszewika w każdej go postaci, bo to jest twój największy dzisiaj wróg. To przecież on kościami twoich braci, brukował sieć swych niezliczonych dróg To przecież on na Sybir gnał twe dzieci, a z jęków ich wesołą składał pieśń. To przecież on dziś naszych ojców gnieci, i każe im komuny jarzmo nieść. To przecież on w katyńskim ciemnym lesie wbił w polską pierś znienacka ostry nóż, mordując tam najlepszych polskich synów jak podły zbir, nikczemny zdrajca, tchórz. To przecież on jak bóstwo czci Stalina kapłanom twym nie szczędząc srogich mąk. To przecież on z kościołów zrobił kina i depcze krzyż, czerwoną gwiazdę czcząc. To przecież on nie wierzyć w Boga zmusza tumaniąc nas potęgą krasnych szmat, by człowieczeństwo w sercu twoim zgasło, byś ty nie wiedział, co to znaczy brat. To przecież on zrabował twoje mienie i krew serdeczną sączy z naszych ran. On przecież psa niż ciebie więcej ceni boś Polak jest – więc [wróg i polski] pan. To przecież on braterstwa głosząc hasła do więzień pcha młodzieży naszej kwiat. by człowieczeństwo w sercu twoim zgasło, byś ty nie wiedział, co to znaczy brat. Zasłonę więc zrzuć z oczu miły bracie, Niech zagrzmi znów praojców złoty róg. Bij bolszewika w każdej go postaci bo to jest twój największy dzisiaj wróg. De Press - Bij Bolszewika z albumu Myśmy Rebelianci piosenki Żołnierzy Wyklętych. http://www.youtube.com/watch?v=pXMcNrxWEMY "Starałem się tak żyć, abym w godzinie śmierci mógł się raczej cieszyć, niż lękać." - Rotmistrz Witold Pilecki. To imię i nazwisko winno znać każde dziecko w Łomży, to hańba i plama na honorze dla naszego miasta, że nie będzie Jego ulicy. Red is Bad "ŻYCIE I ŚMIERĆ DLA NARODU" - Bolesław Piasecki
|
|
chlopie egzorcysto czy ja kiedykolwiek ciebie pierwsza obrazilam??? ja widze ze zawsze ty pierwszy zaczynasz. wiec jak ja mam reagowac?? przybic ci 5??? a;e wiesz ze mnie toje wypowiedzi nie za bardzo denerwuja bo mnie nie znasz. a moze i znasz tylko o tym nie wiesz??
|
|
A ty Alpamotołku dalej w swoim matrixie żyjesz? :):):)
|
|
dołączam - wpisy marudy są zazwyczaj zwyczajnie burakcie
|
|
Kółko różańcowe niech wystosuje petycje do admina, może założy podforum dla kulturalnych, patriotycznych, cnotliwych i jedynie prawych, tam będą się wazelinować. Tutaj jest wszystko jak na forum być powinno. Mydło i powidło, kto chce , jak chce i kiedy chce niech sobie ... czyta. Jestem przeciwny takim akcjom. Jak komuś nie pasuje, niech marudy nie czyta. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Popieram.maruda to totalny palant i czerwone scierwo.niedlugo bede w Lomzy to moge sie z tym cwokiem umowic na muszli.tylko niech wczesniej umowi sobie dentyste.komunistyczne lajno.
|
|
pelasia musiałą aż do 4 nad ranem czekać żeby zebrać się na odwagę i napisać:):):)
|
|
jak bys debilu nie wiedzial to pisze z innego kontynentu.mala roznica czasu.7h.jednak jestes prostak.
|
|
Aaaaaaa to i dlatego patriotę rżniesz :):) Jak każda łajza która spie.doliła do USA :):) Ciebie to pewnie Tusk wypędził na azbesty :) Już teraz rozumiem wszystko :)
|
|
Tak sie objawia twoje prostactwo.Pewnie zazdroscisz.Zyjac w innym kraju nic nie zmienia faktu ze jestem Polakiem.Akurat ja nie przyjelem amerykanskiego obywatelstwa.Niepotrzebuje.Emeryture spedze w swojej Ukochanej Lomzy.Tylko serce mnie boli ze takie wyrzutki tu mieszkaja.Chlopie zastanow sie nad soba.Bardzo powaznie.Ja nie jestem oszolomem nie slucham Radia Maryia jak wielu Polakow wChicago ale jestem patriota.Caly czas jestem na biezaco. Niestety jestes ukrytym zakompleksionym lewakiem schowanym za ekranem.Wole nie myslec co tam robisz wchodzac pewnie codziennie na rozne kolorowe stronki.
|
|
Jak narazie i j to skaczesz jak małpa po dachach na Geinpoincie i nic nie zapowiada żebyś tej emerytury doczekał :) ahahahahaha:):)
|
|
Pelas popieram cię, masz rację, kultura musi być na forum, wszystko ma swoje granice.
|
|
Pomijając patriotyczny wątek. To się zgadzam ignorować tego łosia. Prawda jest taka że niszczy to forum. Raz zdarzyło mi się zadać tu jedno pytanie i dzięki takiemu palantowi nie udało mi się uzyskać odpowiedzi. I tak mnie to zaczęło zastanawiać o co takim ludziom może chodzić i po krótkotrwałej obserwacji dochodzę do wniosku, że nie wiem. No człowiek jest skrzywdzony przez życie i tyle. No nie tyle co przez życie, a co przez komputer.
|
|
student:) Pokaż barani mózgui te swoje pytanie jeszcze raz ,to się pośmiejemy :) Inteligent po PG w Szumowie :):)
|
|
Widzisz jak błyszczysz palancie. I co jakoś 2013 rok minął co? Ile postów napisałeś? Pobiłeś zeszłoroczny rekord? ***** jakie musisz mieć przykre życie.
|
|
Widzę wątek bacznie obserwowany przez Marudę. Zobacz piszą o Tobie gwiazdorze.:-)
|
|
Pisz pisz barani czerepie :):) Tyle ci tylko zostało :)
|
|
Tylko tyle Ci zostało , dobre :-) a wygląda to zupełnie odwrotnie :-) Ojciec pił?, mama Cie biła? , no nie wiem kolegów nie miałeś?, naśmiewali się w szkole? jak to było , opowiedz nam swoją historię , jakże tragiczne musiało byc to wydarzenie które ukształtowało Twoją osobowość. Co to mogło być? Może potrzebujesz pomocy?
|
|
Zobacz kozi bobku te twoje mądre pytanie :):) Autor: Student714 (---.183.251.238.dsl.dynamic.t-mobile.pl) Data: 09-12-13 12:36 Witam. Planuję w przyszłym roku rozpocząć naukę na PWSiP na kierunku Fizjoterapia. W związku z tym pytania. Jak wrażenia tegorocznych studentów tego kierunku? Czy łatwo się utrzymać? Po jakich szkołach tam składaliście papiery i czy ciężko było się dostać? Czy w ogóle na tej uczelni skreślają z listy studentów, czy wystarczy chodzić listy podpisywać? I ogólnie jak wrażenia? czy było warto? czy jest sens? //////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Autor: Student714 (---.183.251.238.dsl.dynamic.t-mobile.pl) Data: 09-12-13 13:58 Tylko wiemy jakie są realia. Nie wszędzie się trzeba uczyć, nie wszędzie jest jednakowo ciężko. Troszkę konkretów bym prosił, a szczególnie od osób studiujących wspomniany kierunek. ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
|
|
Potrzebujesz pomocy:-)
|
|
Czytaj czytaj to co napisałeś zgniłku :) Podziwiaj swoją inteligencję :):)
|
|
Maruda idioto.Ty niby taki wyksztalcony a mylisz chicago z new york. I kto tu jest tempakiem po spz,kierunek pomocnik pomocnika robotnika. Zenada!!!
|
|
Maruda to taki impotent co se konia próbuję zwalić.
|
|
popieram Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
gonić komucha Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
ten caly maruda ma juz na liczniku ponad 15 tys wypocin na forum ze mu nie wstyd po miescie chodzic, Lomza to male miasto
|
|
Wschód zawsze zacofany, tam gdzie dostatek tam wolność. A gdzie bieda prawica i ciemnogród
|
|
ja kolego pochodze z okolic Bydgoszczy, w podlaskim mieszkalem troche w Lomzy najdluzej to jest super miasto fajni ludzie nie tak jak w Bydgoszczy ze wieczorem nie wyjdziesz z chaty ja dzien w dzien wracalem z bilarda o 24 nic nigdy sie nie wydarzylo miasto jest czyste ogolnie gitara zycie skierowalo mnie na Bieszczady i to calkiem przypadkiem zostawilem wszystko i zostalem tu z zubrami, wilkami i misiek tez zaglada czyli caly czas wschod a to ze sie znajdzie jeden dekiel to nic nie zmienia Lomza jest ok :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |