Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
terminal Etiuda |
Witam . W sobotę muszę odebrać siostrę z tego terminala. więc wiem już jak tam dojechać ale nie wiem czy można zaparkować auto w bezpiecznym miejscu(żeby radio i auto było na swoim miejscu)za darmo. Jeśli ktoś tam był to proszę o radę bigi2004
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: terminal Etiuda |
Ja zawsze parkuje na stacji bezynowej niedaleko terminala przy torach kolejowych i jak dotąd wszystko wporzo.Tylko czasami trudno miejscówe znaleść. Pozdrawiam
|
|
czy 12 zł to tak dużo za pewność, tyle zapłaciłem tydzień temu za parking i auto stało "pod nosem"
|
|
za darmo mozesz zaparkowac w pewnej odlaglosci od terminala. odleglosc jest znaczna i bezpieczna dla amatora twojego radia. mozesz zaparkowac na parkingu platnym/10zl/nie nadszarpnie twego budzetu,a straty z powodu utraty tylko radia wyjetego przez wybicie ktorejs z szyb to zaledwie jakis maly %. Jest rowniez inny patent-samolot ma wyznaczona godzine przylotu,doliczsz 15-scie minut +jakies 25-30 na odprawe i zajezdzesz jak lord pod drzwi glowne i masz 3 min.,na odjazd,poniewaz po pieciu dostajesz nakaz odjazdu,lub mandat. pozdrawiam-czesto latam
|
|
i tak kola ci ukradna...lancuchem przytegoć:) do latarni ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
10 zł to chyba nie majatek,a spokojnie znajdziesz miejsce na parkingu. I nie martw sie o radio czy samochod ,na lotnisku nie spotkałem sie jeszcze z kradziezami. Pozdrawiam Dyzmir
|
|
Proponuje ci najlepiej jechac rowerem to napewno zaoszczędzisz na paliwie nie tylko na parkingu??? waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
doslownie na przeciwko tego terminala jest parking, a za tym parkingiem posterunek policji :) Od strony posterunku jest wjazd na parking :)
|
|
wielkie dzieki. nie miałem nigdy okazji jeździć na lotnisko więc nie wiem co i jak. bigi2004
|
|
|
BUHEHEHEH DZIECI JADĄ DO WARSZAWY . I PAMIĘTAJ MAPĘ KUP BO SIĘ ZBUBISZ I NIE ZNAJDZIESZ SAMOCHODU.BUHEHHEEHE
|
|
loko zamknij ryja frajerze. w wawie więcej razy byłem za kółkiem niż ty lamusie ze swoim starym razem wzięci!!ale na lotnisu ani razu więc sie pytam złamasie. jak nie wiesz wieśniaku to sie nie wypowiadaj bigi2004
|
|
RYJ TO MASZ TY BIGI... A TWOJA WYPOWIEDŹ ŚWIADCZY WŁAŚNIE O TOBIE JAKIM JESTEŚ BURAKIEM I PROSTAKIEM ŻE NA LOTNISKO NIE POTRAFISZ TRAFIĆ ,ŻE NIE WSPOMNE O ZAPARKOWANIU SAMOCHODU. I SIĘ TAK NIE PODNIECAJ "WARSZAWIAKU" BUHEHEHEHHEEHHE ŚLINISZ SIĘ NAPEWNO NA WIDOK WARSZAWY ?????? NO W KOŃCU SIĘ LATAŁO TYLKO NA STADION W TWOIM WYPADKU ŻE NIE KUMASZ GDZIE SIĘ STAWIA SAMOCHÓD NA LOTNISKU BUHEHHEHEHEHEH .
|
|
wal sie na ryj lamusie. ja nie musze altac za granice na saksy wiec nie latam samolotami pizdeczko bigi2004
|
|
BUHEHEHEHEH JESTEŚ MIĘKI . NIE TRZYMASZ CIŚNIENIA BUHEHEHHE MIĘCZAK. NAJLEPIEJ ZACZNIJ JEŹDZIC AUTOBUSEM.
|
|
LOKO/.....Jak bigi nie miał potrzeby jechać na lotnisko w Wa-wie to niewie co i jak...więc się nie wpierdalaj do tego. a to że chciał tylko zapytać się gdzie można zaparkować samochód nie tracąc przy tym niepotrzebnie pieniędzy to jest tylko i wyłącznie jego sprawa. A mili ludzie:Reaper,Carmello , M@ster pomogli mu.:) Pozdrawiam wszystkich normalnych!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |